jruze
|
06.12.2017 05:59 -
Re: Cvakání v motorovém prostoru
|
|
|
josicune napsal(a): V servisu u jsem byl a tam mi řekli, e je to načnutý turbo. Myslel jsem si, e mi tady někdo poradí, abych tam nemusel jezdit s tím, e tomu asi něco je (co pokadé stojí peníze, který fakt netisknu), ale e s tím někdo má nějakou třeba malou zkuenost a poradí mi co by to mohlo být. Nejsme blbej a ani nejsem malý dítě a nemyslel jsem si, e na dotaz a prosbu o radu se mi tady někdo bude vysmívat, ale i tak děkuji za reakci.
No nevím kdo a jak se ti vysmívá (reaguje takto po mím přízpěvku) - odemne to není vysmívání a tvůj dotaz jsem pochopil tak e - odemkne auto - ozve se zvuk ? = po odemknutí auta to turbo stojí a nemá jak vydat ádný zvuk - jediné co se v tuto chvíli aktivuje je část elektroniky a hydraulika. Pokud ti někdo tvrdí e v tuto chvíli to dělá turbo tak jeden z nás je blbec(já nebo on) - nikdo z nás to neslyel naivo tak to nejde identifikovat - od PC to asi nepůjde.Nezlob se ale identifikovat závadu podle zvuku z telefonu a nějakého popisu asi nejde.(pročítal jsem to znovu - u biturba by to mohla dělat klapka na sání ale po odemčení ? - po zhasnutí motoru ano) - pokud klapka na sání je to vpořádku |
| |
| |