Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Bluetooth - problémy apod. / C5 III
alx
04.04.2017 13:07 - Re: Bluetooth - problémy apod. / C5 III
Administr?tor
sauron13 napsal(a):
Ahoj chlapi, prosím vás, jsem úplně čerstvým a nevzdělaným majitelem C5tky 11/2010 2,0Hdi 120kw (X7) Tourer.
Rádio přikládám v příloze a mám v tom i barevný displej s navi. Když mám telefon spárovaný přes BT, tak se během jízdy telefon pokouší několikrát opakovaně spojit s "Unknown" a po čtyřsekundovém hovoru snahu ukončí. Přerušuje mi to poslech hudby a začíná to být otravné ...nevíte někdo čím by to mohlo být a jak se toho zbavit? Jen opakuji, že mám céčko od čtvrtka . Samozřejmě když nemám telefon spárovaný, o nic se nepokouší.
Další dotaz se týká přehrávání hudby z telefonu přes BT, nikde nejsem schopný najít menu, které mi umožní náhled souborů v paměti telefonu. Stačí mi jen napsat, že to nedokáže , ale proto nechápu pak nápis Bluetooth na liště nad vjezdem pro cd.
Předem vám moc děkuji .

Na prilozene fotce je jednotka RT6, takze pokud to tvoje vypada stejne (je tam napis Bluetooth), tak mas RT6.
S volanim na Unknown, ti asi neporadim, napada me jen jestli to nemuze delat spise telefon, protoze ten dava pozadavek na volani pri pripojeni pres BT handsfree. Vyzkousej pripojit jiny telefon, jestli to bude delat taky.

RT6 pres Bluetooth skutecne neumoznuje prochazet soubory v telefonu. Lze pouze streamovat a prehravat hudbu, kterou si navolis primo v telefonu.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator