Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Vaše zkušenost se servisem? - www.ccca.cz
jruze
20.12.2016 23:06 - Re: Vaše zkušenost se servisem? - www.ccca.cz
U??vate?
Jarduk napsal(a):
Přesně jako s tou restaurací.
Když si sám přesolíš oběd, tak je to tvoje blbost. Když ti ho přesolí ve čtyřce na vsi, dalo se to čekat. Když ti ho přesolí v 5* hotelové restauraci a na závěr ti přinesou předkrm místo zákusku, budeš prskat.

Co se týče němců, já zkušenost nemám, ale oni tam jezdí s tím, že cena je stejná jako v ČR, ale služby jsou jinde. (aneb jak český servis Audi naúčtoval nové dveře, ale přitom je pouze opravil...)

A k těm čechům. Navštívil jsem cca. 2 desítky zemí na 4 různých kontinentech, tak si troufám tvrdit, že mam už trochu rozhled...


Tak za mne objednal jse mi biftek - přinesli panenku a víš jak to dopadlo? - objednal jsem si znovu biftek a než ho přinesli snědl jsem panenku to k restauraci. To jídlo stálo +- 300,- = +- 10-15% platu servírky.

Co se oprav týče - dělám auta 40 let,vozil jsem auta z D,CH,A i z Kanady - obzv᚝ po němcích opravovat auta je lahůdka. - ohledně mechaniků : v každým servisu mají jenoho-dva kteří umí(ostatní tam mají ,,do počtu" a ještě k tomu mají ,,svázané ruce" když něco (nějaký díl) opraví místo výměny a narazí na kontrolu tak servis dostane třeba 20000,- pokuty (mechanik klidně z toho 5000,-) a to co píše autodiag že nějakých 30000,- na výplatu? - to tam musí být dlouho a hodně umět a hodně se otáčet - to maj ti nejlepší (ti 1.-2.) ostatní jsou tam třeba za 15000-max 20000,-(a ty normohodiny ? ty sou šibeniční - nestíhatelné a kor když to nejde a víc napsat nemůže) - a věř že x zákazníků se k mechanikům chovaj jak k póvlu - sluhovi a potom když mají platit tak si někteří myslí jakej nejsi milionář že u tebe nechali nějaké peníze - projdi si mé hodnocení = spojka,RGR - moc jich takovích nemám ale ... (myslím jak hodnocení tak takovích zákazníků)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator