Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Vaše zkušenost se servisem? - www.ccca.cz
Jarduk
20.12.2016 21:42 - Re: Vaše zkušenost se servisem? - www.ccca.cz
Za?iato?n?k
Asi každej mluvíme fakt o něčem jiným.
Když si na autě něco udělam sám a ono se to podělá, jsem vůl, páč jsem se pokoušel ušetřit, ačkoliv mam jinou profesi.
Když to dam Lojzovi a on to udělá za pár stovek a jeho služby nebudou kvalitní, jsem vůl trochu menší, ale pořád mi mělo být jasný, že Lojza neni prostě vyškolená osoba.
Když to dam autorizovanýmu servisu a oni mi tam ze 3 věcí 2 udělají tak, že pak na svoje náklady musim půl roku shánět někoho dalšího, kdo to dá do kupy, nebo když za vcelku pěkný peníze poskytnou horší službu jak většina autorizáků jiných značek, tak už podle mýho vůl nejsem. Protože jsem to tam právě dal s tim, že na to prostě mam a chci to udělat od profíků. Já taky nemam problém zaplatit, ale očekávam za to kvalitu a rozdíl mezi Lojzou a autorizákem. Jakožto očekávam i rozdíl mezi diag za kilo a diag za stovky tisíc. A toho, kdo mi poskytne tenhle rozdíl, štědře odměnim. Zatim jsem ho nikde u Citroenu nenašel a to jsem jich pár vyzkoušel.

Vždy ani jeden z nás nepsal, že si něco děláme doma na koleni. Jen jsme psali, že služby autorizáků Citroenu jsou na úrovni Lojzy od vedle a diagnostiky za kilo z číny. Kdybychom tam nejezdili a stále nedoufali, že se to změní, tak tu teď ani nemůžeme prskat. Takže ačkoliv sám nemam hluboko do kapsy, už si začínam dost věcí dělat sám, protože prostě co návštěva servisu, to průser. A samozřejmě bez odezvy a ještě s prosbou, abych to nepsal do dotazníků, aby tam kluci na dílně neměli problém. Co člověků pak zbývá? Jakože by mi s mou cholerickou náturou bavilo ležet někde pod autem? Ani náhodou, po půl hodině a stovce kur... to balim. Vrcholem mýho umění je výměna vzduchovýho a kabinovýho filtru. A už i při kabinovým bych nejraději potkal kohokoliv, kdo tohle uložení vymýšlel.

Přesně jako s tou restaurací.
Když si sám přesolíš oběd, tak je to tvoje blbost. Když ti ho přesolí ve čtyřce na vsi, dalo se to čekat. Když ti ho přesolí v 5* hotelové restauraci a na závěr ti přinesou předkrm místo zákusku, budeš prskat.

Co se týče němců, já zkušenost nemám, ale oni tam jezdí s tím, že cena je stejná jako v ČR, ale služby jsou jinde. (aneb jak český servis Audi naúčtoval nové dveře, ale přitom je pouze opravil...)

A k těm čechům. Navštívil jsem cca. 2 desítky zemí na 4 různých kontinentech, tak si troufám tvrdit, že mam už trochu rozhled...

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator