Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Vaše zkušenost se servisem? - www.ccca.cz
Jarduk
20.12.2016 20:57 - Re: Vaše zkušenost se servisem? - www.ccca.cz
Za?iato?n?k
Nevim, co básník myslí "českou mentalitou", ale na tohle začínam být dost alergickej a obecně těmhle über čechům radím emigraci.
Nepochopili jsme přesně co? Oba jsme moc dobře pochopili, že každá služba má svoje náklady. A minimálně já když jsem si vždy zvolil autorizák, tak jsem za zvýšenou cenu předpokládal zvýšenou kvalitu služeb.
Nepochopili jsme to, proč Citroen účtuje nejvyšší částku široko daleko za nejhorší služby široko daleko. Jak jsem výše psal. Naúčtovali si to za výpis, kde stálo: ,,Systém je bez závad."
Služba v autorizovaném servise by přece měla být lepší než ta od Lojzy. Měla by mi říct více, než diagnostika za stovku. A i když ve výpisu chyb nic neni, tak si má přece někdo dřepnout k těm hodnotám a osobně se na ně podívat, což se taky nestalo.
Pak se totiž přesně stane to stejné, co psal kolega výše - zákazník nezíská vůbec nic navíc, příště si koupi tu diag z číny (nebo zajede k místnímu fachmanovi s Lexií), kterej mu za zlomek ceny řekne víc. A je mi uplně šumák, jaký mají ti dva náklady.
Ještě k tomu češství. Proč mám pár známých, kteří jezdí s autem na servis do říše? Protože je tady autorizáky drbaly, jak se dalo.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator