Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Vaše zkušenost se servisem? - www.ccca.cz
c5vyskov
20.12.2016 20:16 - Re: Vaše zkušenost se servisem? - www.ccca.cz
99
Úplně souhlasím, však takovým přístupem jenom "získávají" zákazníky. Kdyby to udělali za lidskou cenu (klidně zadarmo-já jsem v autorizáku ještě nikdy diagnostiku na faktuře neměl), tak si tam zákazník koupí díl, na kterém mají řekněme 30%. Takhle utřou, zákazník si pro příště koupí diag z číny, díl objedná z eshopu a vymění mu ho Lojza vedle v ulici.
autodiag: Nemůžeš srovnávat jenom náklady, jaké na tu origo diagnostiku mají. To mě jako zákazníka absolutně nezajímá. Mě zajímá výsledek. A jestli mi za litr řeknou, že "je to rozbitý" nebo dokonce že tomu nic není, to pak mají tu diagnostiku za 230 000 ročně úplně na nic, platí tomu mechanikovi školení zbytečně. To a si koupí tu obd čtečku za kilo a ušetří. Jo, to by pak nemohli být autorizovaný servis...tak a nejsou, když to pro zákazníka nepřinese nic navíc.

S takovým přístupem by si soused soustružník mohl pořídit pořádné cnc za 10 mega, sice by na tom neuměl, ale mohl by zákazníkům vykládat, co všechno to umí...a nechat si to zaplatit, protože mašina nebyla zadarmo.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator