Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Spotřeba - všeobecně
Jarduk
20.12.2016 18:42 - Re: Spotřeba - všeobecně
Za?iato?n?k
Chlapi, nevíte, čím by se po servisu mohla skokově zvednout spotřeba?
Nechal jsem v září dělat rozvody + sadu klínovýho řemene + plus komplet filtry a olej. Zdá se mi, že auto nejede nijak pocitově hůř. Ale spotřeba se mi zvedla okamžitě z 6.3 na nějakých 7.3-7.8 a pod 7 nejdu, ani když to šolícham 130 po dálnici na delší trasu. Kola jsem tam měl původně letní, teď zimní, beze změny.
Diagnostika v citroenu nic neukázala a kapotu ani nezvedli. (ty ku** si řekli litr za výpis chyb. To umí i moje diagnostika z ebay za stovku)
Ještě mi napadlo, zda nemohl něco poladit na podvozku, páč se mi zdá, že jakmile s autem jedu víc jak 110km/h, je o dost hlučnější než dříve a i jako méně stabilní vůči poryvům větru. Jak kdyby se nesnížil podvozek, ale to fakt jen hádam. Pochybuju, že by dokázal při výměně těchhle věcí rozhodit třeba seřízení výšky auta. (je to sice mechanik od francouzů, ale od Rencků) Musim tu najít ty hodnoty, kolik by měla být výška v těch pozicích.

Pak mi ještě napadlo, zda by tam třeba nemohla být nějak blbě hadice od sání nebo třeba něco s váhou vzduchu. Ale to by zas motor čudil, což nedělá. Teda dělá jen za studena, ale to je jen majitel línej dát konečně nový žhavky, ačkoliv ty starý objely tu naší kouli už tak 8x.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator