Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Vibrace auta na volnobeh a pri akceleraci 2- 3500ot/min
jruze
13.12.2016 15:25 - Re: Vibrace auta na volnobeh a pri akceleraci 2- 3500ot/min
U??vate?
tomio napsal(a):
Je to bohuzel o penězích a čase. Kdybych měl zajištěné náhradní auto (musím denně jezdit), tak mi bude jedno, že mi bude auto 14dnů stát v servise.
"Pořádný repas" stojí mezi 4-5t ... dávají na to rok záruku, ale repasy tu na fóru NIKDO nedoporučí. I servisák říkal, že to nemá cenu. Že to dvakrát montoval a že už na první poslech to nebylo ono. V dané cenové repasy vymění "spodek" střiku, ale piezo blok nechají původní a pokud má auto najeto 250t, tak už ty pieza taky nebudou nesmrtelný.
Pokud budu mít nový střik za 6t, tak se repasí zabývat nebudu, ale momentálně opravdu nemám 30t, abych nechal vyměnit vše najednou.

Co hrozí, pokud vyměním jen ty, které se na diagnostice tváří bledě? (tzn. 2-3 válec). Můžu si poškodit i ty nově namontované vstřiky? Nebo v čem je nebezpečí?


Velká korekce neznamená že je vadný přímo ten vstřik který jí má(ono se běžně dělá že se tento mění) ale klidně ten vstřik co jí má jí má z jiného důvodu a to protože ,,dotuje" chod motoru kvůli jinému - neříkám neudělat toto ale .... (může být problém na válci,nebo na jiném vstřiku) - dᚠjiný (pokud mᚠjistotu že je 100% OK) a srovnají se korekce =byl to on ale stává se že se korekce přestěhuje jinam nebo stejně není jak by měla být. Pokud dᚠvšechny měli by být korekce OK na všech - pokud nejsou mohl by být problém i třeba na válci-ích - to že by to něco udělalo tomu měněnému vstřiku ? myslím že ai ne ale nemᚠjistotu že tímto vyřešíš onen problém a asi by mohl být víc zatěžován.
Asi by stálo zato nechat otestovat všechny - i když zrovna tyto vstřiky jsou .... stačí demontovat a namontovat a může to být v pr...y - to samé s novejma přetáhneš je a můžeš je vyhodit.- jsou hodně náchylné.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator