Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: STK - novinky, zákon, pravidla
jruze
26.01.2016 23:24 - Re: STK - novinky, zákon, pravidla
U??vate?
c5vyskov napsal(a):
Nepřepisovat kódy v jednotce, jednotka a si normálně funguje. Ale krabičku - prodlužovák, který se napojí mezi jednotku a diagnostiku a do diagnostiky nepustí žádné chybové kódy. Samozřejmě krabička by byla schovaná a v autě by byla přístupná jenom cinknutá OBD.
Myslíš, že na emise posílají volavky? A proč by za kouřící auto dávali 50000 pokuty? Emise máš, žádná kontrolka ti v autě nesvítí, tak jak mᚠvědět, že něco není ok?


No za stav auta zodpovídá řidič - to je stará věc (pokud tě zastaví.pokud né a jde o rychlost) příjde to majiteli a ručí majitel(vyhledání majitele účtují 60eur + pokuta) - zodpovědnost nese majitel jako teď u nás.

A proč by za kouřící auto dávali 50000 pokuty? Emise máš, žádná kontrolka ti v autě nesvítí, tak jak mᚠvědět, že něco není ok? - Ty mᚠv autě kontrolku kouřivosti? A myslíš že budou řešit jestli o tom víš a jestli a kdy se ti to pokazilo nebo to tak máš?


Projeď se po Rakousku - měj trochu smůlu a schválně kolik tě to bude stát ? (hezky tě doprovodí na místo kde jsou schopni provést kontrolu) - neprojdeš - odstaví tě,dostaneš pokutu jak prase a s autem nehneš než na odtahovce(ale až po zaplacení pokuty) myslíš že je bude zajímat že mᚠplatnou STK a emise ? Tak na to zapomeň U nás to bude to samé - bude to sice ještě nějaký čas trvat,ale bude.Rakušákům stačí k základnímu zjištění filtrační pytel na výfuk (jdou hlavně po novějších autech a cizích SPZ) a platí tam že oni jsou zákon!! a to že se ti něco zrovna teď pokazilo to je tvůj problém - je tam samo asi nějaká tolerance ale...

Mně odstavili za toto v doměnce ze já - no byla to ale alfa které jsem seděl na prdeli a hulila jak darebné kamna - když neuspěli s kouřivostí tak jsem dostal 10.eček za nedodržování odstupu od vozidla.(ta alfa hulila tak že to ve 140. bylo na mlhovky abych viděl)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator