Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: STK - novinky, zákon, pravidla
jruze
26.01.2016 14:47 - Re: STK - novinky, zákon, pravidla
U??vate?
c5vyskov napsal(a):
Můj názor je, že ty správné nuly se tam naučí buď vepsat ručně (stejně jako doteď byly emise Online záznamem.... a nakonec tam vyplnil všechno ručně) a nebo si na emisích pořídí chytré krabičky, které převedou jedničky na nuly. Hrozit jim za to nic nebude, nikdo jim nedokáže, že v tu chvíli to auto nebylo bez závad.
A i kdyby to neudělali přímo na emisích, tak s těma krabičkama co nevidět někdo přijde na bazoši. Jediná funkce bude, že budou přeposílat komunikaci z OBD a jakmile zachytí výpis závady nebo špatný readiness, tak to nepustí dál.


Přepsat kódy jde , a ty na to mᚠznalosti a zařízení?(a to jako převodník dat v jednotce? - tak to mi dej vědět až to někdo udělá) mimo to se ti okamžitě zapíšou chybné zpět - to by jsi to musel udělat tam a nesměl by jsi nastartovat a .... další.Tam na emisích by se toto teoreticky dalo , ale jen u toho koho dobře znají protože to může být volavka(a i když né myslíš že můžeš někomu věřit? - tebe zastaví pár dní po emisích za to že to kouří a řeknou: mi vám odpustíme 50000,- když nám řeknete kde a jak jste prošel,mi vám dáme jiné auto které budeme sledovat a vy s ním projedete) víš jaké prachy ty emisní stanice dělají a že se kvůli tomu připraví o chleba a o třeba mega pokuty? - ty jsou tak vy...ný že nepustí ani to co by mohli.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator