Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nový člen
halford1
30.03.2014 21:16 - Re: Nový člen
99
Tak po půl roce jsem se dokopal k tomu abych se představil na tomto fóru. Sice sem lezu každý den ne však proto, že by mne auto zlobilo to ne, ale zajímá mne jak to tady žije a dozvědět se něco nového. Pravda pár lidí už mi tady pomohlo třeba jumep a jrůže atd.(trable s C3) přitom jsem čirou náhodou zjistil, že Jarda Růžička je taková pražská legenda na citroeny, alespoň u nás v práci u pár lidí co mají citroeny to tak vypadá Tímto bych chtěl Vám všem moc poděkovat a říci Vám jak moc si toho vážím a určitě nejsem sám. Jak už bylo psáno půl roku jsem hrdým majitelem C5 přičemž má předchozí auta byly Škoda 105 - na něčem jsem se naučit musel, pak veliký skok Peugeot 405 - pěkné auto než mi ho za půl roku ukradli,. Pak jedno auto s tím sprostý znakem typ snad ani nemá cenu psát - strašný krám. Pak Favorit z nouze. A tady to začíná Citroen Xsara, můj první Citroen, původně místo 405 jsem chtěl už tenkrát Xantii, ale nenašel jsem žádnou dobrou.
Citroen C3 jezdí s ním žena. Xsaru jsem měj asi pět let, super auto jen motor 1.8 benzín nebyl zrovna ideální.
Koukal jsem se co koupit, volba značky byla jasná teď jen šlo o to jaký typ to bude a dopadlo to jak to dopadlo.
Vždy když jedu tak se koukám kolem a dívám se na ostatní C5 které potkávám a snažím se zdravit i když nemám žádnou nálepku z klubu (už je to rozjednáno a snad to dopadne), ale zatím žádná odezva. Jednu jsem už několikrát potkal v Odolený Vodě, ale většinou je míjím v protisměru a to nevím jestli jsou z c5clubu.
Snad se někde potkáme v Praze a okolí popřípadě můj rodný ostravský kraj a mávneme na sebe...
Chci Vám všem ještě jednou moc a moc poděkovat za tyto naprosto ڎASNÉ stránky a přeji Vám všem mnoho šastných kilometrů bez nehod a poruch.
Jsem TU

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator