Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nový člen
vlkr
21.08.2013 14:32 - Re: Nový člen
U??vate?
Mikra napsal(a):
To ale ještě vůbec nic neznamená, vy bubáci. Vždy ani nevíme, kolik to stálo. To auto může být po servisu naprosto v pohodě a při rozumný pořizovací ceně to může být dobrý kup.
Tak hlavně a servis není drahý a přeju hodně pohodových km.


Slova klasika: "Děkuju náčelníku že ses mě zastal!"

Ne teď doopravdy, o koupi jsem přemýšlel cca 2 týdny. Po zaslání VIN z bazaru jsem si napřed nechal vyjet u dealera Citroënu záznamy auta a dumal. Vše odpovídalo záznamům v servisce (datum i km). První rok najelo 25tkm. Pak už jezdil míň a po 2 letech měl 41tkm. Potom nic a v 11/2011 byl záznam 67tkm a něco. No a od 02/2013 (dle vlekého TP) už bylo auto v ČR. Takže "ve vzduchu visí" rok 2012. Při koupi měl tachometr 82tkm a něco takže cca 15tkm na rok 2012. O bazarnících si jinak nedělám iluze, stáčení tachometru už prý dělají i Turci v Německu... Fakt je že ubraných 60tkm je ještě celkem optimistické. Při pohledu na autoscout24.de mi vychází 100-200tkm .
Po vizuální prohlídce vozu na "větší" bouračku nic nevypadá, všude původní lak, lemy, sváry vše rovné nepřestříkané. Rám pod motorem sice orezlý ale absolutně rovný. Auto jede za všech okolností rovně (v záběru, při jízdě i brzdění). Pokud to světlo někdo ukl tak opravdu jen trochu. Taky se mohl jenom někdo "blbě" opřít o reflektor a urvat to. Motor jede dobře na benzín i LPG. Akorát ten olej, kapka ke kapce a litr je fuč.

vlkr

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator