Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Gearbox Faulty
Stirius
10.06.2013 17:44 - Re: Gearbox Faulty
99
Ahoj,

už to řeším s Jumepem, ale aby to nezapadlo a třeba zase někomu pomohlo, tak to dám i sem.

Před měsícem jsem u něj byl a dívali se na motor, čistili a řešili pár dalších věcí. Já potom takovou tou sračkou pročistil sání. Potom se mi párkrát stalo, že ráno po nastartování mi motor chcípl, otáčky šly moc dolů. Což před pročištěním nedělalo...

A hlavně včera se mi 2x nahodil aut. g. faulty. Po zastavení a znova nastartování to pak zase šlapalo, ale obecně se mi zdá, že auto vytáčí otáčky a nechce moc zařadit. Dnes po obědě mi to tu chybu hodilo hned po nastartování a rozjezdu, motor jakoby byl nabuzený a házel vysoké otáčky a cukal při výjezdu z parkingu a po pár metrech chyba. Odpoledne dnes mi to hodilo chybu, když jsem si připadal, že jedu na míň válců. Vůbec to nechtělo pořádně jet a nechtělo přeřadit na poslední stupeň. Tak jsem si řekl, že to zkusím bez LPG a plyn vypnul. A lup, hned naskočila chyba. Po znovunastartování to pak s plynem zase fičelo.

Dnes ráno jsem jel do práce a po nastartování zase takové typické, jak kdyby byl motor na drogách a chtěl hned uletět, cukal při rozjezdu a vůbec byl divný. Ujel jsem 100 metrů a lup, chyba a od křižovatky jsem jel na jedničku, než jsem zase zastavil, vypl a znovu nastartoval. Pak zase úplně v pohodě. Dopoledne jsem s tím zajel na diag a mám fotky v příloze. Ale dnes to potom zase jelo už ok.

Olej v převodovce měněný tak 20k km zpátky.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator