Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Výstražná světla, nejdou vypnout
Stirius
24.01.2013 17:31 - Re: Výstražná světla, nejdou vypnout
99
Ono je to zajímavější. Teď jsem jel z práce. Dálkovým jsem otevřel auto a hádej co, začalo to blikat. Zkoušel jsem to teda normál vypnout, bez úspěchu. Když držím ten čudl, tak po chvilce slyším, že to chce sepnout (vypnout), ale pak se rozbliká dál. To jsem zkusil tak 5x a nic. Tak jsem otevřel opět kapotu, znova nahodil baterku. Což mi potom ale začal hlásit Going into energy safe mode nebo jak. Nakonec se mi nastartovat povedlo.

Tady je možnost, že mám fakt baterku v řiti, protože teď v zimě jezdím málo, mám novou práci a ta je 3 minuty autem z baráku . Což akorát vyšaví.

A další věc, nemůže být třeba nějaký kontakt přimrzlý nebo jinak spojený? Přeci jen je teď počasí šílené a krápníky mám na autě standardně...

A mám podezření, že kdybych auto odemkl klíčem (často mi teď dálkáč nereaguje), tak by to blikat nezačalo. I ráno, když večer zapnu dálkovým a ráno odemknu jen klíčkem, tak houká, než to narvu do zapalování. Myslel jsem, že alarm je stejně nastavený, a už zamykám ručně, nebo dálkovým, hm?

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator