Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
Darja
25.11.2012 17:17 - Re: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
99
c5vyskov napsal(a):
Darja: Historií nemyslím 25 let, zvl᚝ když je ekologická lobby čím dál silnější. Historie je 100, 200 let. Ber to tak: kdybys měla v konfigurátoru auta na výběr motor parní/spalovací, který by sis vybrala? A pod tím kdyby byla položka: bez katalyzátoru/3 katalyzátory. Kolik lidí by si zakliklo 3 katy?
...to, že dnes auto bez katu nekoupíš neznamená, že je to správný vývoj.

Jestli před 20 lety byl diesel schopen jezdit denně 5km trasy, stejně jako dálky s 5l spotřebou, a dnešní diesel ani jedno nedokáže, tak podle mě nejdeme správným směrem.

No, 5l spotřebu, ale výkon 40kw.... teď jezdíš se skoro dvojnásobným výkonem a taky za 5l... dnešní diesly jsou výkonější víc eko, ale citlivější na zacházení a na naftu a milion už to nenajede...

smiř se s tím, nebo se odstěhuj na ostrov, pořiď si parní stroj

Kdybych si kupovala nový auto, tak třeba 3 katy a 3 FAPy a je mi to u zadku, páč než to odejde, to auto mít dávno nebudu. Auto je projektovaný cca na 200-300tisíc, to že si kupujeme ojetiny, je holt nᚠproblém...

a když už jsme u toho hekání... ani ty benzíny nejsou to co bejvaly... je to plný kabílků, čidílek, když se něco posere, je težký najít co... bez diagnostiky si ani neprdnu... zlatý bx! Tam všechno bylo jednoduchý jak přímka a vopravit se to dalo za pomoci šikovnejch ruk a hlavy.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator