Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Onboard kamera (DVR do auta)
Roozena
22.11.2012 11:25 - Re: Onboard kamera (DVR do auta)
99
felix81 napsal(a):
Mno Lacina je pouze obětí soudních praktik ve stylu alá 50 léta. Dav si žádal potrestání tak mu bylo vyhověno. Škoda že v tom autě neměl kameru, třeba by šla do báně ta dívčina, ale to jsou pouhé spekulace mimo toto téma.


Panáček taky rád mlsá na D-fens... Nepopírám, že je to s Lacinou levota... Upravený záznam, časosled, druh poškození... divný a divnější to jest, ale je to docela jiný téma...

Ke kamerám - nemálo výrobců používá jednoduchý trik upsamplingu, kdy má snímací chip SD resolutin a obrazovým procesorem se video upsampluje na na SEMI / FULL HD. Vesměs se jedná o kopie originálních modelů od DODu a pod. Chce si na to dát pozor a nakupovat u zaručených prodejců a vždy si prověřit zadní vrátka pro případnou reklamaci či vrácení zboží.
Zásadní záležitost je i kvalita obrazu v noci, kdy velikost chipu u low end modelů spojená s jeho SD rozlišením vykouzlí v záznamu pouhé šmouhy a je poznat kulový. Kvalitnější modely mají větší chipy s HD rozlišením, kde samozřejmě kvalita v noci také klesá (snižuje se rozlišení, chormatičnost a stoupá šum), ale stále se dá poznat odkud se příkladně vyřítil neosvětlený zacyklenec, nebo divočák a to je rozhodující.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator