Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Autodiagnostika - obecná netechnická diskuze
DanV
11.09.2012 22:18 - Re: Autodiagnostika - obecná netechnická diskuze
Za?iato?n?k
Tak hošani, sypu si popel na hlavu, že jsem tady rozpoutal převelký boj. Abych k tomu taky něco napsal. S útokem na přímou reklamou nesouhlasim. Ale trochu už mě to nadzvedlo , jak se za každou potávkou na diag. ozve: zkušenosti, zkušenosti. Já vim je to pravda. Ale proč neodpovědět třeba na otázku, jak vyměnit kolo. Odpověď: Potřebuješ klíč a zkušenosti. Za zkušeností se dá považovat, že nemám povolovat bezp. šroub vzduch pistolí. Prakticky se nikde a nikdo nedozvěděl na co si dát pozor. Až teď, když se všichni naštvali, tak napsali: Pozor na změnu parametrů. Nenastavujte blbosti. Když nemám automat tak ho nenastavuji. Když dostanu odpověď zkušenosti. Prakticky neznalého člověka to nějak neosloví. Stejě si to koupí a podělá co se dá. Závěrem, můj názor. Koupě diag. je na Vás. Pomocník je to parádní. Vyčítejte závady,on-line hodnoty, dělejte print screen a vkládejte je do fóra. Zkušení určitě poradí. Diagnostika už není takové tabu a nástroj profíků. Ostatně s diag. chodí už i opravář pračky.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator