jruze
|
11.09.2012 20:17 -
Re: Autodiagnostika - obecná netechnická diskuze
|
|
|
Henry napsal(a): Mikra napsal(a): Myslím e tak to nebylo řečený. Spí tak, e sice má diag. za 3 tisíce, ale zničí si s ní auto, protoe s ní áhne někam, kam nemá. To udělá stejně i s diagnostikou třeba za 50 tisíc. Není to o tom kabelu a SW, ale o znalostech, který si z malíčku nevycucá a s diagnostikou nekoupí.
Tohle je názor s kterým naprosto souhlasím, ale potom se tady hovoří pokadé o něčem jiném.
Předpokládám, e si diagnostiku nekoupí "kuchařka" (a mě prominou vechny kuchařky) a pokud někdo "znalý" obsluhy diagnostiky "se uklikne" a něco zmrí, tak mu to patří.
Potom u jenom moc velký dík jumepovi, jruzemu a pod. za jejich ochotu zadarmo napravit tyhle prů.ery.
Celý problém vidím v tom: Koupit diagnostiku nebo jezdit do značkového servisu za jejich ceny. Kadý nemá ve svém okolí jumepa a spol.
Teď jsem tu měl auto na opravu (levá strana málo topí) - po opravě a následném testu diag nechodila vnitřní cirkulace(nereagovalo ovládání) po nějaké době kvůli nějakému expertovi ztracen určitý čas zbytečně jsem el do konfigurace a zjistil nějaké blbosti mimo jiné i chybně nakonfigurovaná klima - no prom...daný čas - po nastavení to fungovalo - take mne expert X připravil o čas ( a popravdě nevím jak bych to účtoval a také to věci neučtuji) |
| |
| |