TomasT
|
11.09.2012 17:21 -
Re: Diagnostika - jak na to?
|
|
|
DeFuckTo napsal(a): Neřikejte mi, e můu něco posrat, kdy například u ostřikovačů světlometů místo NE dám Ano.. ?
Ne, pokud se nebude snait aut nastavit, e má místo manuálu automat a podobné blbosti, nebude se snait přehrávat FW něčím, co najde na netu, tak nic nezničí.
S diagnostikou můe číst a mazat chyby, číst nastavení, sledovat online hodnoty, testovat různé součásti auta - to ve vcelku bezpečně.
Pak taky můe různé údaje v konfiguraci měnit - a tam u do toho po hlavě metodou "schválně co to udělá, kdy změním tohle" jít nemůe, jinak třeba nemusí z místa u odjet (stačí třeba smazat párování klíčů).
Sám kabel doma mám, vzhledem k tomu e u máme doma dva Citroeny, tak se mi to vyplatí tím spí - pokud někde vyskočí chyba, můu diagnostikou vyčíst podrobnosti, pkud tomu rozumím, tak to rovnou vyřeit, pokud ne, tak se podívat, zda někdo u něco takového úspěně neřeil, a pokud to nepomůe tak se následně zeptat se získanými daty zde přítomných chytřejích lidí, a a nakonec vyuít návtěvu odborníka případně servisu. Bez diagnostiky bych začínal rovnou třetí (s nedostatkem informací) nebo čtvrtou moností. |
| |
| |