Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: tmavící folie na skla
DrMarvin
25.06.2012 22:46 - Re: tmavící folie na skla
99
Mikra napsal(a):
Ach jo. Já vím, že jsme tady všichni mladý. Ale snad už taky rozumní. Tak proč se máme chovat jako mnohem mladší a mnohem míň rozumní? Vždy přece obzvl᚝ dnes na dnešních silnicích a při dnešním provozu jde především o bezpečnost. O to, aby jsme všichni dojeli vždycky v pořádku. A všichni znamená i ti ostatní účastníci provozu. Nemůžu se nezeptat, co přináší folie pro zvýšení bezpečnosti? A naopak, může folie bezpečnost snížit? Myslím že může. Přehnaně tmavý zadní sklo brání ve výhledu skrz auto. A to není dobrý, zejména v kolonách a krizových situacích, kdy zlomek vteřiny může znamenat hodně. Po silnicích jezdí hodně neprůhledných aut, dodávky, kamiony, kombajny... Tak proč ještě zhoršovat situaci neprůhlednýma osobákama? Proto, že je to hezký? Super důvod.
Pokud mám auto na vyblbnutí, tak patří na okruh a nebo na pískoviště, ne na silnici. Neuznávám názory, že chci soukromí, že se na tom dá vydělat, že je to věc názoru ... Pokud jde o bezpečnost, tak nejde dělat ústupky.
Připomínám, že mi jde o přehnaně tmavý okna.


tak ja bych treba taky nenosil teplaky jenom kdyby se to nekomu libilo ci ne....je to vec nazoru....tim padem lity kola jsou taky nebezpecny ne? kdyz trefis obrubnik tak se muzou rozletet a nekomu treba vypichnout oko....prste spousta lidi dela veci ktery se mu libi....ale pokud nikdo nevidi skrs auto tak ma dodrzovat bezpecnou vzdalenost ne? prehnane tmavy ci ne...pokud se to nikomu libi tak proc ne....ja jen rikam svuj nazor...a mne se to libi:=)auto vyblbnuti na okruh? proc kruh? staci letiste...okruh u nas nemam...ono je vyblbnuti a vyblbnuti vis...kdyz nekdo blbne a ohrozuje ostatni tak je to kreten...kdyz nikdo blbne a ohrzuje max sebe tak je to jeho vec....muj nazor je ze radsi at mi nekdo nevidi do auta a tim padem ho nevybere nez aby za mnou nekdo videl skrs auto aby mohl vcas zaradit....tot muj nazor..ale samozrejme t tvuj neberu..

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator