Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
Mikra
04.06.2012 13:25 - FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
99
Jedna zkušenost ze sousedního fóra:
Ahojte kolegovia, mám Grand Picasso 1,6 HDi, 80kW, rok výroby 2007. Dal som vybra FAP filter asi pred rokom.
Moje problémy sa začali. Najprv hneď po výmene mi prestal fungova tempomat. Po nastavení rýchlosti sa hneď vypne. To by mi až tak nevadilo. No keď naštartujem tak len do núdzového režimu. To začalo tiež hneď po odstránení FAP filtra.
Odstránim to tak, že keď idem naštartova tak dám kžúč do polohy 1 potom vrátim do polohy 0 a hneď idem štartova normálne čiže do polohy 1. Počkám nech zhasnú kontrolky ktoré majú a štart. Potom už auto nie je v núdzovom režime (tzn. otáčky max 2800).
A teraz skoro po roku odstránenia FAP mi motor vypne asi po 1km jazdy. Čiže naštartujem, vyrazím a keď auto ešte nie je v prevádzkovej teplote autom trhne a motor je vypnutý. Musím vyhodi rýchlos zastavi na krajnici a naštartova (Ide to). Potom sa chcem pohnú ale motor zase vypne. Keď dám len neutrál a otáčky dvihnem nad 3000 tak zase vypne. Ale keď ho nechám pobeža na vožnobeh tak nevypína. Po asi 2 - 5 minútach sa auto bez problémov rozbehne a ide bez problémov. S teplým motorom sa mi to ešte nestalo. Niekedy sa to tiež neudeje ale podstatne častejšie áno.
Poprosím máte niekto s týmto skúsenos alebo aspoň viete čo by to mohlo by?

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator