Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Vadný displej palubního počítače
M.P
20.01.2012 09:09 - Re: Vadný displej palubního počítače
99
Kšeftovat s tím nehodlám .
Sehnat ho použitej je nemožný , navíc co mě kde na vrakovištích řekli , pokud ho někdo v autě měl , byl už načnutej ( vynechával ) . V Citroenu vyjde na cca 11000 - 12000 ( bez slevy ) , navíc mě ho nebyli schopni od začátku října dodat , pořád házeli nějaký termíny , poslední byl na půlku února , a ještě prý to není jistý . Na Allegru ( obdoba českýho Aukra ) jsem narazil na poláka co tam prodával různé displeje na auta , rádia , navigace , příslušenství . Měl tam i displej C5 , C8 , Peugeot 407 , 807 , Fiat Ullysee ... Sehnal jsem si kamaráda co umí polsky , zavolal mu , domluvil a včera jsem tam jel . Displej novej , ještě jsme z něj loupali tu ochranou folii . Dal to do auta , přes radio prohnal dvě instalační CD , nakonfiguroval , projel přes diagnostiku . Paráda . Dokonce se mi zdá že mi teď palubní počítač ukazuje reálný hodnoty spotřeby - předtím udával o 0,8 litru víc .
Jen je s oranžovým podsvícením , ale nebudu ho rozdělávat abych přehodil tu fólii , kvůli záruce . Navíc mě ta zelená ze starýho , zapadla někam do palubky , když jsem si ji odložil , tak sjela a propadla někam dovnitř .
Cena byla 900 zlotých ( tedy cca 5200 Kč ) včetně nakonfigurování , diag .
No a plus cesta ...
.link.
.link.
.link.
.link.
.link.
.link.

Kdo bude chtít , pošlu mu kontakt na něj přes SZ . Sem to dávat nebudu , stejně by to někdo smáznul , s odkazem na to že na to je tady C.C.C.A

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator