Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Couvaci kamery pro MayWay navigaci
Roozena
12.12.2011 10:52 - Re: Couvaci kamery pro MayWay navigaci
99
Zrovna tuhle kameru jsem cca před měsícem instaloval. Jednak - cena v linku je vražedná - dá se sehnat kolem litru. Při montáži to chce trochu myslet a ne se na to těšit, jako já - kamra je určena pro pravou stranu (ne pro levou, jako se to povedlo mě) Obraz a úhel záběru je perfektní - až na tolik, že se musí zvyknout, že co v kameře vypadá ještě daleko, je napříjemně blízko.. Dále - je to jen můj poznatek, ale osvědčilo se mi postavit si zpožďovač odpojení kamery - vyřadim zpátečku a kamera zůstane ještě cca 5 sec zapnutá. Při parkovacích manévrech se to hodí.
Ještě k detekci stran BSI "chybějící" žárovky v osvětlení. Nezaznamenal jsem nic. LED diody v modulu kamery mají téměř stejnou chromatičnost, jako žárovky, takže to nepůsobí ani nijak rušivě.
Co se tejče AV vstupu navi - dá se to jednoduše otestovat jakýmkoliv AV signálem (z DVD, DVBT receiveru atp.) Obraz patně nebude plynulý. Elektronika navigace musí signál zpracovat a tomu odpovídá i frekvence obnovy obrzu (max 15 fps), což pochopitelně není pro rear kameru a odezírání na display problém - nehodí se ke sledování filmů ale to snad ani nikdo takto nepoužívá. Zároveň nedoporučuji používat AV bezdrátové transmitery. Rušení jest značné a na používané fcy (2,4Ghz) je toho fůra a přijímač se zejména v městkých aglomeracích často ladí na právě na cizí signály a pak není neobvyklý jev, že se najednou přepne display a zobrazí se kamera na semaforu, security cam z nějakého obchdu či pouhé rušení od AP.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator