Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kolik už vás C5 stála?
Mikra
25.10.2011 21:04 - Re: Kolik už vás C5 stála?
99
Nechci a nebudu tady psát, co mě stálo to či ono, jen odpovím na DOUFAKovu otázku. My s těma autama neděláme nic, co by jim ubližovalo. Spíš je to o tom, co s nima dělal předešlý majitel, protože většina z nás má auto z druhý až kdo ví kolikátý ruky.
Např. moje opravy byly v drtivý většině případů následky péče předchozího majitele. A tím byl, světe div se, CitroenČR. Veškerý práce prováděly výhradně autorizovaný servisy a dělaly je převážně papírově, aby byl zápis v servisní knížce a databázi. K vlastním zásahům obvykle nedošlo.
Jeden z mnoha příkladů - Palivový filtr neměněn patrně celých 64t km, při kterých jsem auto kupoval.
Další příklad práce autorizovanýho servisu - Po střetu předchozího majitele s kancem a opravě levého předku (světlo atd.) jsem zjistil, že konektory a relé napájení sahar, které se nacházejí právě pod levým světlem, byly vyplněny vazelínou , následkem čehož se mě sahara spouštěla i na parkovišti a za studena. Opraveno vlastními silami za pomoci jumepa.
Takových zásahů jsou schopni někteří majitelé nadělat spousty a potom se auta s podlomeným zdravím zbaví. A to jsou ty náklady, který tady většina z nás popisuje.
Mít auto od nova a mít tyto zkušenosti, určitě by se mu dařilo líp a náklady by nebyly ani poloviční.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator