Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Letní pneu na C5
Darja
18.03.2011 18:34 - Re: Letní pneu na C5
99
TomasT: neodporuju si. Pochop, že pokud NEJSI schopný svoje auto obout do gum, které mᚠjako ZIMNÍ (tento údaj, je velmi důležitý, nebo letní žádnou vyjímku nemají) přikázané, pak takovou vyjímku UVÍTÁŠ. Samozřejmě, pokud by ta vyjímka nebyla možná, obuju gumy takové, jaké mám. Holt bych za gumy utratila dost, ale já na autě nešetřím.


Dělám v autobranži dlouho, spadly mi do klína i pojistné události a VÁM dvěma přeju, a Vám ta auta někdo zboří a potkáte pojišováka vola (a že jich je!) a nedostanete ani korunu. Pak budete fňukat a plakat, jakej je ten svět nespravedlivý. Béééé béééé ošklivá pojišovna... Úplně to vidím HAHAHAHA

Jenom matete jiné členy klubu. Já vědět o autech kulový, tak z Vašich názorů mám hlavu jako balón. Směrodatné jsou prostě údaje v TP, hlavně pro pojištovny. A protože je sice C5 už starej pelech, furt je lepší mít vše tak, aby v případných potížích jsem vyvázla bez viny a alespoň s nějakou korunou, než ušetřit na gumách 500Kč a mít vrak v hodnotě nula nula hovno.

Začíná mi chybět autodiag, ten by to tasdy rozštípnul... a peprně. Já jsem k této témě řekla již vše, co je důležité. Je to podpořeno dlouhou praxí s likvidací pojistních událostí u nás v servise a dokonce i dnešní konzulatcí s likvidátorem, který se po přečtění této diskuze pár názorům vysmál.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator