Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: zamknutí bez baterky
Hedgehok
16.12.2010 05:57 - Re: zamknutí bez baterky
Za?iato?n?k
Mrazy letošního roku (-12) mi prověřili baterii starou 2 roky a 3 dny.Nenatočil jsem.Kapacita 80 Ah start.proud 800.AKUSTAR.Do tohoto okamžiku bez problémů,na poprvé,bez sešlápnuté spojky.To jsem někde vyčetl na netu, už na to bylo napsáno dost diskuzí.Baterii jsem vyndal ,nabil 15 hod. 6A,zatím startuji a jsem zvědavý na dnešní ráno venku -12.V kufru připravenou náhradní bat.Magické oko u baterky i po nabití pořád tmavé?
Odyseu se zamykáním dveří jsem si již prožil (netušil jsem ,že manualně nejdou zamknout všechny dveře najednou),přišel jsem na to tak nějak logicky- odpojil,zapojil,odpojil.Až pak jsem začal číst na foru.Díky tomu jsem se poučil o oknech.
Ačkoliv tady brouzdám na foru i netu dost dlouho,nemůžu najít nic co by mne informovalo o zdroji sirény,popř.jeho kontrole-nabití,kde je uložen,popř.přístup.Jak rychle deaktivovat,popř.zabránění nežádoucí aktivace při výměně baterie?Ani sám nevím jak se mi to povedlo,nebo je tam čas.interval?Pokud to bylo na foru již popsáno ,prosím o nasměrování na přísl.stránku.Díky.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator