Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: system engine fault 2.0i 16V LPG
sanchez
06.08.2010 19:51 - Re: system engine fault 2.0i 16V LPG
99
Zdravím,
opět bych potřeboval radu.
Plynový pedál vyměněný nemám.
Po naježdění cca 1000km sen zpozoroval změnu, auto začalo mít pro mě uspokojující výkon ma stupně 1, 2, 3 bohužel stále na 4, 5 je auto velice líné. I tak mělo přeprogramování ECM něco do sebe. Ranní starty se bohužel nezlepšily, auto stále kilometr - dva cuká. Dokonce bych řekl, že se to zhoršilo, stačí, aby auto 5 hodin stálo a opět škube.
6.7. se mi rozvítilo na display DEPOLUTION SYSTEM FAULTY. Chod auta beze změny. Od té doby do teď se hláška objevuje při každém startu a svítí kontrolka motoru.
Co horší, před 3 dny při ranní jízdě do práce, po minutě samopřepnutí auta na plyn začalo auto dusit. ( Čím víc je sešláplý plyn, tím víc se dusí. ) Napadlo mě, že bych mohl pod plným plynem auto rozchodit, po sešlápnutí plného pedálu se na display objevila známá hláška plus začala dioda motoru blikat a na display nová hláška ESP/ASR faulty a auto se udusilo. (Na dvouproudové silnici za plného provozu.) Po nastartování a přepnutí na benzin však zas normálně šlapalo až do dneška. ( Podotýkám, že plyn mám Dnes opět naprasto to samé. Před měsícem na diagnostice bez chyb.
Napadá někoho něco?
Neváhal jsem a odvezl auto k mechanikovi, ten si jej přebral. Zítra uvidím.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator