Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Gearbox Faulty
spooky
11.07.2008 07:57 - Gearbox Faulty
99
Chci se vam "pochlubit" s moji zkusenosti... Si tak jedu z prace domu, nekdo vola... mam sice HF sadu ale zastavil jsem u kraje silnice, nechal bezet motor a zaradil "P" v tu chvili na me computer vysypal "Gearbox Faulty (GF)" rikam si... sakra co mu zase preskocilo... vypinam motor, cekam chvili.. zapinam klicek a nic.. jen pipne chyba (GF). radici paka zamcena, motor nenastartuje proste vubec nic. Po chvilce premlouvani volam Citroen asistenci Po 3 hodinach cekani na odtah me konecne vezou do Autoportu... Prijedeme tam, licim jim problem (to uz 19:30) vleze do auta, otoci klicek, nastartuje... paka funguje... jsem za vola...
Otevreli ten kryt co je upaky razeni a vic.. jediny co tam nasli jsou plastove piliny kdyz mi delali zamek radici paky a neuklidili to... protoze autu nic neni, uzavirame tento pripad s konstatovanim ze je mozne ze se do te mechaniky dostala nejaka ta pilina a prevozem na odtahovce se vyklepala.
Zaver: vrele nikomu NEDOPORUCUJU servis Domansky ve Zdibech... s autem jsem jezdil jen tam a zatim kazdy problem co jsem mel se vztahoval k nejake navsteve tamniho servisu.
Lide v Autoportu me nadchli svym pristupem ochotou a tak vubec... Necteli ani korunu protoze "nic nedelali" tak jsem platil "jen" odtah ale znate to.. rikam si zase dobre ze se to auto tak hlida a nebylo to nic horsiho.
Tak asi tak

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator