Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: service.citroen.com
JirkaŘ
15.10.2009 16:10 - Re: service.citroen.com
99
2 týdny zpět jsem se registroval na stránky service.citroen.com a úspěšně, ale zjišuji že moc informací stejně odsud nezjistím. podle VIN karoserie zjistím jen takové všeobecné informace ohledně svého vozu, když ale chci přejít na podrobnosti - tedy náhradní díly zobrazí se mi jen ta 1. "obrazová" část auta , kdy se mohu podívat jen na "obrázek" motoru, karoserie, podvozku atd. , ale po kliknutí třeba na Motor , kdy chci zjistit třeba údaje o řemeni příslušenství se už dál nedostanu... (Potřeboval jsem zjistit rozměr 6-ti drážkovaného řemenu, protože např. na .link. mi to pro moji verzi ukazovalo délku řemene od 1736 mm až po 1753 mm.)
Při návštěvě servisu auto Tichý Havířov (Peugeot, Citroën, Ford) mi pracovník servisu najel právě na stránky service.citroen.com (zřejmě plná - placená verze pro servisy) a hned po rozkliknutí motoru a jeho příslušenství se mu vzápětí zobrazily jednotlivé položky, včetně vyobrazení... no a délka toho mého řemene je 1740 mm.

Takže dotaz je : můžete se dostat dále ne těchto stránkách ? Nebo jste skončili tam, kde já - tedy u všeobecných informací (zřejmě neplacená verze)?

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator