Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Okno se samo otevírá
alx
11.10.2009 14:13 - Re: Okno se samo otevírá
Administr?tor
autodiag napsal(a):
nefunguje to protoze tyhle bludy "specialisty na c5" ktere cituju jsou uplnym nesmyslem ,vid Jumepe ...co by jsi chtel porad diagnostikou resetovat ????

ted k veci ,okna musis postupna drzet smerem dolu a potom nahoru ..po celou dobu musis ovladac drzet pozadovanym sverem i asi cca 10sec po dosazeni kraji polozy...tz. ze sjedes dolu a drzis 10sec ,potom pojedes nahoru a zase drzis 10sec ..to je cele..zadna diagnostika ,zadne resety,zadne nesmyslne odpojovani baterky

EDIt: jeste k tem steracum..vetsina C5 ma funkci zavreni oken pri desti/spusteni steracu ..pokud okna nejsou nastavena funguje to presne opacne

Musim rici, ze tentokrat ma jumep pravdu. Mam s tim nedavnou vlastni zkusenost.
Z niceho nic, nebo na zaklade cehosi mi najednou prave predni okno zacalo zlobit presne tak jak popisuje luki2001. Dle popisu ktery popisujes jsem zkousel resetnout dojezd. Tedy sjetim a vyjetim do krajnich poloh za neustaleho drzeni tlacitka. Delal jsem to tak zatim vzdy kdyz me to zacalo zlobit.
Tentokrat to ale nepomahalo, proste i kdyz jsem to drzel nahoru, vzdy to sjelo tech cca 10cm dolu. Co ale nakonec pomohlo, bylo odpojeni baterky na nejakou dobu, presne uz si nepamatuji na jak dlouho. Samozrejme potom bylo potrebovat polohy vyresetovat uvedenym postupem, tedy sjetim do krajnich poloh a drzenim tlacitka.
Nevim co presne to zpusobilo a kde byl problem, ale opravdu pomohlo odpojeni baterie

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator