| | |
12.05.2010 07:33 -
Servisní operace C5 - co se dá vyčíst
|
2344608
|
|
pateson
|
Město: Bánov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Nevím kam to zařadit. U jsem se tu ptal, chci pořídit C5 2003 2,2 HDI s najetými 203 tis. přikládám servisní historii ze značkového servisu - co z toho dá vyčíst z hlediska spolehlivosti vozidla? Je tam 11.09.2009 uvedena dvojřemenice - můe to souviset s rozvody? Důvod dotazu je, e majitel i servis tvrdí, e rozvody byly provedeny ve 160 tis km. Díky za rady nebo názory. Auto je za 100 tis Kč se dvěma sadami kol, exclusive výbava, manuál, karoserie bez rámů,motorový prostor poměřně čistý (viděl jsem 2,2 HDI z 2001 s 240 tis. a pod motorem na krytu bylo hodně mastnosty od oleje) v tomhle je pouze usazený prach - olej vidět není, vím,e doporučujete diagnostiku, leč vůz byl na konci dubna v servisu, který říká, e momentálně více nezjistí
Nevím kam to zařadit. U jsem se tu ptal, chci pořídit C5 2003 2,2 HDI s najetými 203 tis. přikládám servisní historii ze značkového servisu - co z toho dá vyčíst z hlediska spolehlivosti vozidla? Je tam 11.09.2009 uvedena dvojřemenice - můe to souviset s rozvody? Důvod dotazu je, e majitel i servis tvrdí, e rozvody byly provedeny ve 160 tis km. Díky za rady nebo názory. Auto je za 100 tis Kč se dvěma sadami kol, exclusive výbava, manuál, karoserie bez rámů,motorový prostor poměřně čistý (viděl jsem 2,2 HDI z 2001 s 240 tis. a pod motorem na krytu bylo hodně mastnosty od oleje) v tomhle je pouze usazený prach - olej vidět není, vím,e doporučujete diagnostiku, leč vůz byl na konci dubna v servisu, který říká, e momentálně více nezjistí
Přílohy: C5uprava.pdf ( 54263b ) - |
|
12.05.2010 08:29 -
Re: Servisní operace C5 - co se dá vyčíst
|
2344619
|
|
Darja
|
|
|
ví, e diagnostiku doporučujeme, tak to má kousek třeba k jumepovi, a uvidí.
auto mohlo být stočené dávno před tím. V servisu nezjiují kolik km je reálně, napíou do protokolu to, co je na tachometru.
čistota motoru a celkově auta znamená v bazaru 90% zdraví, na to nehleď.
ví, e diagnostiku doporučujeme, tak to má kousek třeba k jumepovi, a uvidí.
auto mohlo být stočené dávno před tím. V servisu nezjiují kolik km je reálně, napíou do protokolu to, co je na tachometru.
čistota motoru a celkově auta znamená v bazaru 90% zdraví, na to nehleď.
|
|
12.05.2010 08:42 -
|
2344621
|
|
pateson
|
|
|
Auto není z bazaru, je to od soukromé osoby
Auto není z bazaru, je to od soukromé osoby
|
|
12.05.2010 08:55 -
|
2344622
|
|
Darja
|
|
|
To pořád nic nemění na věci. Nech si to sjet diag, pak je jistota.
To pořád nic nemění na věci. Nech si to sjet diag, pak je jistota.
|
|
12.05.2010 09:10 -
|
2344627
|
|
pateson
|
|
|
Jasné, udělám to
Jasné, udělám to
|
|
12.05.2010 10:04 -
|
2344629
|
|
tomc
|
|
|
a co tím změní??budto se tí líbí nebo ne!!kola do A ti počitač stejně neřekne
a co tím změní??budto se tí líbí nebo ne!!kola do A ti počitač stejně neřekne:-))
|
|
12.05.2010 10:12 -
|
2344630
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Len aby sa mu po par mesiacoch kvoli roznym problemom neprestalo "libit" U mna po 295 tkm uz zacina pomaly vsetko odchadzat. su to v podstate veci, ktore su na ten vek auta a nabehane kilometre normalne, ale aj tak... opravim jednu vec, o par tyzdnov sa ozve nieco nove. Vymenil som predne capy, chvila pohoda, teraz odchadzaju zadne loziska
Len aby sa mu po par mesiacoch kvoli roznym problemom neprestalo "libit" :) U mna po 295 tkm uz zacina pomaly vsetko odchadzat. su to v podstate veci, ktore su na ten vek auta a nabehane kilometre normalne, ale aj tak... opravim jednu vec, o par tyzdnov sa ozve nieco nove. Vymenil som predne capy, chvila pohoda, teraz odchadzaju zadne loziska :(
|
|
12.05.2010 10:46 -
|
2344632
|
|
pateson
|
|
|
Já vím, e je to staré auto, leč při úvaze 100 tis za vozidlo a 50 tis za opravy se budu pořád vozit výrazně pohodlnějím vozidlem ne novým za 200 tis ...
Třeba to není správná úvaha, ale co je správná úvaha?
Já vím, e je to staré auto, leč při úvaze 100 tis za vozidlo a 50 tis za opravy se budu pořád vozit výrazně pohodlnějím vozidlem ne novým za 200 tis ...
Třeba to není správná úvaha, ale co je správná úvaha?
|
|
12.05.2010 11:52 -
|
2344636
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Kdy jsem se díval na ten seznam oprav vozu v aut. servisu, tak bych řekl e se autu dávala dobrá péče. Má jistotu e tyhle věci byly měněny (např. FAP filtr, aditiva, váha vzduchu). Je to vyjeto z jejich databáze a ta by nelhala. Za ty peníze je to určitě dobrý kup....(v porovnání s mnoha dalími auty bez známé historie) Přeji hezké svezení a spokojenost s vozem. (Ten můj mám půl roku, najel jsem s ním 10 000 km bez sebemeního problému... )
Kdy jsem se díval na ten seznam oprav vozu v aut. servisu, tak bych řekl e se autu dávala dobrá péče. Má jistotu e tyhle věci byly měněny (např. FAP filtr, aditiva, váha vzduchu). Je to vyjeto z jejich databáze a ta by nelhala. Za ty peníze je to určitě dobrý kup....(v porovnání s mnoha dalími auty bez známé historie) Přeji hezké svezení a spokojenost s vozem. (Ten můj mám půl roku, najel jsem s ním 10 000 km bez sebemeního problému... )
|
|
12.05.2010 12:22 -
|
2344640
|
|
Barlow
|
|
|
Moc nevim co resis? Tohle auto je v proste opecovavany. Skoc na Lexia/proxia a bez ho koupit. Pokud do toho chces dat jeste i tech 50kkc do oprav tak budes spokojenej.
Moc nevim co resis? Tohle auto je v proste opecovavany. Skoc na Lexia/proxia a bez ho koupit. Pokud do toho chces dat jeste i tech 50kkc do oprav tak budes spokojenej.
|
|
12.05.2010 13:56 -
|
2344645
|
|
pateson
|
|
|
Barlow napsal(a): Moc nevim co resis? Tohle auto je v proste opecovavany. Skoc na Lexia/proxia a bez ho koupit. Pokud do toho chces dat jeste i tech 50kkc do oprav tak budes spokojenej.
V podstatě řeím akorát, zdali si připlatit za automat a záruku Unicars na podobné auto - jinak jsem prakticky rozhodnutý
Co znamená Lexia/proxia? - diagnostika?
V podstatě řeím akorát, zdali si připlatit za automat a záruku Unicars na podobné auto - jinak jsem prakticky rozhodnutý
Co znamená Lexia/proxia? - diagnostika?
|
|
12.05.2010 15:24 -
|
2344654
|
|
tomc
|
|
|
lexia je tip diagnostiky.pokud automat chodí jak má tak vol automat,včas vymněněným olejem v AP se sní stavá veliký drák take není pravda,e AP jsou kničemu a nic nevydrí.já jezdím polesních traktorových cestách a ve ok.jen plasty pod autí u nejsou v plné kráse
lexia je tip diagnostiky.pokud automat chodí jak má tak vol automat,včas vymněněným olejem v AP se sní stavá veliký drák :palec take není pravda,e AP jsou kničemu a nic nevydrí.já jezdím polesních traktorových cestách a ve ok.jen plasty pod autí u nejsou v plné kráse:-(
|
|
| |
|
|