Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
Světlonoš
20.02.2022 19:50 - Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
Za?iato?n?k
Co se vzduchového podvozku týká, tak v případě Audi se dá dost načíst na jejich klubových stránkách. Servisování je o něco dražší než u Citroenu. Světlá výška se dá měnit.
Co se jiných možností týká, tak jsem se na předváděcí akci projel s C5 Aircross s těmi novými tlumiči. Měl jsem možnost výběru trasy, tak jsem si vybral takovou kde byly kostky, dále vytlučená trojková okreska a byl jsem spokojený, žehlilo to velice dobře.
Osobně teď jezdím v Superbu III s adaptivními tlumiči. Na comfort se to pohodlím docela blíží mé bývalé C5 II. Blíží ne rovná Podvozek se ovšem zvedat nedá. Lépe to zvládá krátké ostré příčné nerovnosti, typicky spáry.

Na vzduchu jsou i vyšší výbavy Jeep Grandcherokee, ale to už je asi jinde. Pokud bych já hledal náhradu za velkého kombíka jako je C5 a potřeboval i nějaké to přizvednutí, tak bych šel do A6 Allroad nebo A6 na vzduchu. Alík je na vzduchu vždy, běžná A6 podle výbavy. Audin tu jezdí asi nejvíc, lépe se bude shánět ojetina. Mercedes bude o něco dražší a o BMW toho moc nevím, ale pokud nejsou v Mnichově schopní udělat skoro u žádného BMW funkční blinkry, tak se bojím úrovně zbytku auta. Nebo, že by to bylo těma typanama co si je kupují ...

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator