Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: service.citroen.com
Tony_Z
24.03.2020 14:18 - Re: service.citroen.com
99
eisy811 napsal(a):
Pre amaterov ziadna tragedia. Ked sa rozhodli spoplatnovat nieco, co je inde zadarmo, len si tym uskodia. Asi maju pocit robit nieco lukrativne, co je inde bezne, a este si to nechat zaplatit, nieco ako DS znacka…
Tych par, co sa tu biju za spravnost spoplatnenia, nech si tvrdia svoje.
Pre ostatnych, kto nemieni platit za nieco samozrejme, odporucam katalog aci. Na strankach funguje aj vyhladavanie pomocou VIN cisla, samozrejme su obrazkove prilohy, popisy dielov, jejich originalne cisla a ako bonus aj ceny (mne zatial voci autorizaku sedeli celkom dobre).


.link.

.link.


eisy811 děkuji za náhradu. Moc mě potěšilo tvé podělení se o stránku. Jistě jsi nám mnohým pomohl překlenout tuto nelehkou dobu bez katalogu. Snad bude dlouho fungovat.


Jsem rád, že tu máme zjevného obchoďáka citroenu, který jistě dlouhodobě hlásil svému chlebodárci, že díky katalogu náhradních dílů si je CZ/SK skupina opravit ledasco sama.

Musím říci, že jedna z velkých "+" při koupi dalšího citrona byl tento přístup - hezké vyhledávání dílů a jejich čísel a umístění na vozidle. To bylo velké plus, proč si dalšího citroňáka pořídit i přes to, že jsem již pokukoval jinde. No, alespoň už nemusím tento bod řešit a mohu se porozhlédnout i jinde...

Teď už jen čekám, až se autokelly inspiruje a zpoplatní přístup ke svému katalogu náhradních dílů.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator