Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Těsnění víka ventilů
cjeky
06.03.2018 11:11 - Re: Těsnění víka ventilů
Za?iato?n?k
Hezký zasněžený den,
trochu to tu oživím.
Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví z jakého materiálu je těsnění víka ventilů u V6. Dával jsem to přetěsnit ke známému,ale vypadá to že minimálně přední platový dekl teče,dnes jsem řádně očistil tak budu sledovat.
Všichni to dávají na silikon,ale nezjišoval někdo prosím jestli by se nedalo nějak vyrobit to těsnění ? Pod ALU dekl by ten silikon asi šel,ale pod plastový bych raději těsnění vyrobil. U rusáků jsem našel maníka který těsnění nahradil kulatou těsnící šňůru z FPM materiálu kterou trochu zbrousil viz odkaz
.link.

Jenže teď sháním nějaké jiné víko na půjčení abych mohl vše přeměřit a těsnění si nachystat jestě před demontáží, abych mohl rovnou jen očistit a vyměnit. Neválí se někomu doma prosím plastový dekl?



jruze napsal(a):
Můžu ti sehnat to co používají origo v citroenu(pod nástavbu) pod ventildekl je jen gumička(tu bych dovedl také,ale na objednávku)-ceny bych věděl zítra Jinak mám doma trochu,ale nevím jestli by to stačilo a nevím jak se to jmenuje.

jruze výše uvedené stále platí? Tu gumičku mᚠna mysli pod plechovým deklem? Tam vím že to chodí nové rovnou přilepené na tom deklu. Těsnění pod plastový se nedá sehnat? kdyby alespoň někde byly uvedeny rozměry toho těsnění v plastdeklu

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator