Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Antipollution system faulty - benzínové motory
netlife
23.10.2009 21:23 - Re: Antipollution system faulty - benzínové motory
99
Ja mam stejny motor a dela mi to neco podobneho: kdyz je motor v zatahu, tak jakoby na moment vysadi a rozsviti se tahle hlaska + service + oranzova kontrolka (certvicotoje), a hned pokracuje v tahu bez ztraty vykonu. Nekdy ta hlaska zmizi po vypnuti klicku, nekdy az po dvou nebo trech.

Jinak jestli muzu doporucit z vlastni zkusenosti, nema vyznam jezdit do neznamych a nevyzkousenych servisu, byt Citroen. Samotna autodiagnostika je nanic, kdyz za ni stoji cvicena opicka. Potrebujes zkuseneho cloveka, ktery umi premyslet, vycist i to, co tam neni napsane a predvidat pricinu - nasledek. Takze podle toho, co jsem zatim vypozoroval, doporucuji ujet klidne i pres 100 km k odbornikovi, protoze navsteva u cvicene opicky te bude stat minimalne 600 kc a pravdepodobne to budou vyhozene penize. A pokud ti nasledkem toho vymeni neco, co se casem ukaze, ze to neni ono, tak i mnohem vic. Takze doporucuju bud Holetin nebo Autodiagnostika v Olmiku, vyber si, co mas bliz.

Btw. podle vseho, Antipollution fault je univerzalni citroenacka hlaska, ktera neznamena nic konkretniho, byt to prirucka tvrdi, a pricin muze mit nepocitane. Podobne jako v XM kontrolka katalyzatoru

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator