| |  |
11.10.2020 10:46 -
Re: Autorádio / C5 III
|
3285976
|
|
jruze
|
|

|
Vlado napsal(a): Dobrý večer.
Áno, máte pravdu, nebude to RT6. Dal som sa nachyta v citroene. Povedali e RT6. Ete som happy s auta  .
Je to dotykový displej. Sú tam len 3 hárdverové tlačítka. Tlačítko "MENU", a tlačítka + a - . V návode sa píe e je to 7 palcový Dotykový tablet. Nič viac. Tak neviem.
Dnes ráno som iiel do práce, vypol som zvuk a uíval som si ticho. No odrazu hlásili dopravné info a aj napriek vypnutému zvuku som to musel počúva. Ak sa nedá rádio vypnú, skúsim v nastavený rádia vypnú tie dopravné hlásenia.
Fakt zvláne, rádio ktoré sa nedá vypnú.
Zkus při tom hláení ztlumit zvuk - mohlo by to takto ztlumit hlasitost toho samotného hláení a dalího kadého také.
Zkus při tom hláení ztlumit zvuk - mohlo by to takto ztlumit hlasitost toho samotného hláení a dalího kadého také.
|
|
11.10.2020 12:23 -
|
3285983
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 804 |
|
|
Ma SMEG, ale aku verziu tazko povedat. Ale v Citroene bude urcite dostupny uzivatelsky manual.
Ma SMEG, ale aku verziu tazko povedat. Ale v Citroene bude urcite dostupny uzivatelsky manual.
|
|
11.10.2020 21:49 -
|
3286084
|
|
Vlado
|
|
|
Dobrý večer.
Zajtra ráno skúsim ten zvuk stlmi, som zvedavý či to pomôe . Návod som v citroene dostal, no nie je tam napísané ako sa rádio vypína a nespomína sa tam ani typ navigácie. No uvidíme, momentálne moc času nemám, no zdá sa mi e niekde na nete som videl dva rozdielne návody na pouitie infotainmentu u C5 r.v. 2015 a r.v.2016.
Ďakujem.
Dobrý večer.
Zajtra ráno skúsim ten zvuk stlmi, som zvedavý či to pomôe:-o. Návod som v citroene dostal, no nie je tam napísané ako sa rádio vypína a nespomína sa tam ani typ navigácie. No uvidíme, momentálne moc času nemám, no zdá sa mi e niekde na nete som videl dva rozdielne návody na pouitie infotainmentu u C5 r.v. 2015 a r.v.2016.
Ďakujem.
|
|
11.10.2020 21:55 -
|
3286085
|
|
jruze
|
|

|
Vlado napsal(a): Dobrý večer.
Zajtra ráno skúsim ten zvuk stlmi, som zvedavý či to pomôe  . Návod som v citroene dostal, no nie je tam napísané ako sa rádio vypína a nespomína sa tam ani typ navigácie. No uvidíme, momentálne moc času nemám, no zdá sa mi e niekde na nete som videl dva rozdielne návody na pouitie infotainmentu u C5 r.v. 2015 a r.v.2016.
Ďakujem.
U třeba RT4 to tak funguje - po dobu té hláky ji lze ztlumit jako rádio (nebo v menu vypnout úplně)
U třeba RT4 to tak funguje - po dobu té hláky ji lze ztlumit jako rádio (nebo v menu vypnout úplně):nevim
|
|
24.11.2020 10:34 -
|
3291925
|
|
1David1
|
Město: Oravské Veselé, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Zdravím. Podarilo sa mi zohna autorádio RT4, ale z vozidla PEUGEOT... preto by ma zaujímalo, ako postupova v tomto prípade. Treba nejak preintalova softvér v tom rádiu na ten z CITROENa, alebo bude fungova v C5 aj ten Peoacky. Ďakujem za info.
Zdravím. Podarilo sa mi zohna autorádio RT4, ale z vozidla PEUGEOT... preto by ma zaujímalo, ako postupova v tomto prípade. Treba nejak preintalova softvér v tom rádiu na ten z CITROENa, alebo bude fungova v C5 aj ten Peoacky. Ďakujem za info.
|
|
24.11.2020 12:55 -
|
3291931
|
|
jumep
|
|

|
prepise sa vin a normalne to pojde
prepise sa vin a normalne to pojde
|
|
12.01.2022 10:11 -
|
3331606
|
|
pavel1978
|
|
|
Ahoj, mám pokozený datový kabel v RT4 mezi HDD a DVD mechanikou. (zlomený) Funguje HDD zapojeny i bez CD nebo potřebuje vzdy Mastra CD...Nemate někdo samostatný kabel na prodej...
Předem dík,
Pavel
Ahoj, mám pokozený datový kabel v RT4 mezi HDD a DVD mechanikou. (zlomený) Funguje HDD zapojeny i bez CD nebo potřebuje vzdy Mastra CD...Nemate někdo samostatný kabel na prodej...
Předem dík,
Pavel
|
|
26.01.2022 07:54 -
|
3332704
|
|
pavel1978
|
|
|
Ahoj,
Datový kabel jsem opravil
Měl jsem vadný HDD. Mam otázku? Po výměně hdd a nainstalovány noveho, stáhnul jsem z netu verzi 8.31 a po nainstalovani vse funguje a na parkovaciho asistenta
při zařazeni se mi na displeji zobrazí auto ale senzory nefunguji. V diagnostice mam park asistent povoleny. Nevíte co dal???
Dík, Pavel
Ahoj,
Datový kabel jsem opravil
Měl jsem vadný HDD. Mam otázku? Po výměně hdd a nainstalovány noveho, stáhnul jsem z netu verzi 8.31 a po nainstalovani vse funguje a na parkovaciho asistenta
při zařazeni se mi na displeji zobrazí auto ale senzory nefunguji. V diagnostice mam park asistent povoleny. Nevíte co dal???
Dík, Pavel
|
|
27.01.2022 05:12 -
|
3332765
|
|
pavel1978
|
|
|
Ahoj, díky za info, ale nevím u kde v bsi mam toto, viz obr. Hloupě se zeptám, není na starém disku nějaký např. .ini soubor, který by přenesl starou, funkční konfiguraci??? Dík,
Ahoj, díky za info, ale nevím u kde v bsi mam toto, viz obr. Hloupě se zeptám, není na starém disku nějaký např. .ini soubor, který by přenesl starou, funkční konfiguraci??? Dík,
Přílohy: C0548D1D-5E88-4DBB-8DE5-731D8346A075.jpeg ( 4748388b ) - |
|
27.01.2022 11:40 -
|
3332803
|
|
pavel1978
|
|
|
Jetě me napadá, stáhnul jsem nějakou verzi rt4 8.31
z netu je instalační CD pro vechny auta stejne a prizpusobuje se hardwaru autu podle toho co detekuje
nebo musí mít přesně na daně auto konfiguraci v mem případě senzory v předku a vzadu(ale asi blbost moc verzi instalační)
Jetě me napadá, stáhnul jsem nějakou verzi rt4 8.31
z netu je instalační CD pro vechny auta stejne a prizpusobuje se hardwaru autu podle toho co detekuje
nebo musí mít přesně na daně auto konfiguraci v mem případě senzory v předku a vzadu(ale asi blbost moc verzi instalační)
|
|
| |
|
|