|
22.01.2012 21:53 -
Rozloučení s C5
|
2443428
|
|
|
vydraX
|
|
|
Tak vás po delší době opět zdravím.
Chtěl bych tu poděkovat všem těm, co mi pomohli v krušných chvílích s mojí C5kou (především Jeffrey, Darja, Jumep,..) a popřát vám všem jen to nejlepší, aby vám vaše vozy sloužili věrně s co nejmín poruchami a hodně najetých km.
Já svůj peklostroj prodal a přecházím ke koncernovému vozu. Snad na tom budu mnohem lépe, než s ex C5kou.
Když bude někdy chut, třeba se za váma někdy ukážu na srazu, ale budu tam spíš oxidovat, když nebudu sedět v C5ce.
Tak se tu všici mějte.
Tak vás po delší době opět zdravím.
Chtěl bych tu poděkovat všem těm, co mi pomohli v krušných chvílích s mojí C5kou (především Jeffrey, Darja, Jumep,..) a popřát vám všem jen to nejlepší, aby vám vaše vozy sloužili věrně s co nejmín poruchami a hodně najetých km.
Já svůj peklostroj prodal a přecházím ke koncernovému vozu. Snad na tom budu mnohem lépe, než s ex C5kou.
Když bude někdy chut, třeba se za váma někdy ukážu na srazu, ale budu tam spíš oxidovat, když nebudu sedět v C5ce.
Tak se tu všici mějte. :-)
|
|
|
|
|
|
22.01.2012 22:34 -
Re: Rozloučení s C5
|
2443439
|
|
|
Roozena
|
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III 2.0 HDi 16V 143k FAP (103kW) | Počet příspěvků: 201 |
|

|
Skoda... ja prebeh od Supa k C5 a z5 bych se nevracel, ale duvody ma kazdy jine. Tak at fauwe drzi po kupe a pozdravuj do budejek D-fense...
Skoda... ja prebeh od Supa k C5 a z5 bych se nevracel, ale duvody ma kazdy jine. Tak at fauwe drzi po kupe a pozdravuj do budejek D-fense... :-)
|
|
|
|
23.01.2012 10:46 -
|
2443481
|
|
|
najk
|
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 747 |
|

|
Vydro hodně štěstí při výběru, ono to totiž nebylo tvou C5 a le tím hajzlem co ti to prodal a odtočil na tacho 750 000 km!!!!!' a to se pak fakt nelze divit, že si měl problémy. Drž se a anténkou vzhůru
Vydro hodně štěstí při výběru, ono to totiž nebylo tvou C5 a le tím hajzlem co ti to prodal a odtočil na tacho 750 000 km!!!!!' a to se pak fakt nelze divit, že si měl problémy. Drž se a anténkou vzhůru ;-)
|
|
|
|
23.01.2012 12:20 -
|
2443494
|
|
|
Pablik1
|
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 411 |
|

|
sice jsme se neznali ale nic to nemění na tom že je škoda že odcházíš...tak at new car maká jak má pája.
sice jsme se neznali ale nic to nemění na tom že je škoda že odcházíš...tak at new car maká jak má pája.
|
|
|
|
23.01.2012 12:23 -
|
2443498
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6903 |
|

|
inu za ten stav nemoze presne C5, ale stav v akom si ju zdedil ...
inu, chudak ten co ju kupil?
inu za ten stav nemoze presne C5, ale stav v akom si ju zdedil ...
inu, chudak ten co ju kupil? :)
|
|
|
|
23.01.2012 12:48 -
|
2443500
|
|
|
jruze
|
|

|
Loučit se nemusíš - přece to není jen o C5 , ale o dobrých lidech. Jinak hodně štěstí.
Loučit se nemusíš - přece to není jen o C5 , ale o dobrých lidech. Jinak hodně štěstí.
|
|
|
|
23.01.2012 17:55 -
|
2443578
|
|
|
Darja
|
|
Město: Uhříněves, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2886 |
|

|
Hlavně si nekup koncern, co má najeto milion, bo se ti to bude srát stejně jako francouz 
Hlavně, ať to jezdí A na sraz doraž, to není jen o autech... mě je vyhrožováno amerikou na sraz, to asi nedám 
Hlavně si nekup koncern, co má najeto milion, bo se ti to bude srát stejně jako francouz :D
Hlavně, ať to jezdí :) A na sraz doraž, to není jen o autech... mě je vyhrožováno amerikou na sraz, to asi nedám :-)))):-))))
|
|
|
|
23.01.2012 22:09 -
|
2443614
|
|
|
Maxifik