| |  |
|
15.04.2010 18:11 -
REZERVA - umístění ve vozidle
|
2342321 |
|
|
radar
|
|
Město: Praha, Auto: C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 52 |
|

|
Tak jsem přátelé asi po čtyřech letech zase píchl. Proklínám toho, kdo v Citroenu rozhodl, že rezervu umístí do kufru. Naštěstí jsem jen chvíli před tím vyložil z kufru těžký náklad. Kdybych píchl, když jsem měl kufr naloženej, tak sám bez cizí pomoci, bych se k rezervě nedostal. Vzpoměl jsem si na Xantii, kdy se dostat k rezervě byla hračka. Sice jsem často slyšel, že rezerva pod vozem je špinavá atd., ale vždy byla čistější než to zasr....kolo, které jsem musel dneska dávat v C5 do kufru. Dávám hlasovat, kdo měl raději řešení rezervy POD VOZEM a kdo řešení rezervy V KUFRU. Jestli máte nějaké story s rezervou podělte se.
Tak jsem přátelé asi po čtyřech letech zase píchl. Proklínám toho, kdo v Citroenu rozhodl, že rezervu umístí do kufru. :-(Naštěstí jsem jen chvíli před tím vyložil z kufru těžký náklad. Kdybych píchl, když jsem měl kufr naloženej, tak sám bez cizí pomoci, bych se k rezervě nedostal. Vzpoměl jsem si na Xantii, kdy se dostat k rezervě byla hračka. Sice jsem často slyšel, že rezerva pod vozem je špinavá atd., ale vždy byla čistější než to zasr....kolo, které jsem musel dneska dávat v C5 do kufru. Dávám hlasovat, kdo měl raději řešení rezervy POD VOZEM a kdo řešení rezervy V KUFRU. Jestli máte nějaké story s rezervou podělte se.
|
|
|
|
|
|
15.04.2010 18:15 -
Re: REZERVA - umístění ve vozidle
|
2342323 |
|
|
tief
|
|

|
Rozhodne pod vozem
Rozhodne pod vozem :)
|
|
|
|
15.04.2010 18:22 -
|
2342326 |
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6186 |
|

|
ja som za motorovy priestor (vid DS )
ja som za motorovy priestor (vid DS :) )
|
|
|
|
15.04.2010 18:43 -
|
2342327 |
|
|
Petr72
|
|

|
Já hlasuji pro přední kapotu jako Land Rover Defender. Jinak ,ze všech řešení je to v kufru nejlepší. Rezerva je v suchu a čistá . A komu se to nelíbí ať nepíchá.
Já hlasuji pro přední kapotu jako Land Rover Defender. :-p Jinak ,ze všech řešení je to v kufru nejlepší. Rezerva je v suchu a čistá . A komu se to nelíbí ať nepíchá. :palec
|
|
|
|
15.04.2010 20:13 -
|
2342348 |
|
|
Radwy
|
|

|
Ja taky hlasuji pod predni kapotu.Kdysi jsem pichl na xantusce a bohuzel tyc byla tak zarezla ze jsem se nakonec musel nechat odtahnout na voziku
Ja taky hlasuji pod predni kapotu.Kdysi jsem pichl na xantusce a bohuzel tyc byla tak zarezla ze jsem se nakonec musel nechat odtahnout na voziku:-d
|
|
|
|
15.04.2010 20:18 -
|
2342350 |
|
|
Petr72
|
|

|
Jo jo ,to je největší slabina tohoto způsobu uchycení. Kolegové to řešily věčně na P 405. Jakmile se to jednou za rok nerozebralo a nenamazalo byl problém. Většinou za tmy v dešti a bez odpovídajícího nářadí. V kufru je to nejlepší  
Jo jo ,to je největší slabina tohoto způsobu uchycení. Kolegové to řešily věčně na P 405. Jakmile se to jednou za rok nerozebralo a nenamazalo byl problém. Většinou za tmy v dešti a bez odpovídajícího nářadí. V kufru je to nejlepší :palec:palec:palec
|
|
|
|
15.04.2010 21:11 -
|
2342368 |
|
|
KostaKE
|
|
Město: Košice, Auto: C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 73 |
|

|
Tiez sa pripajam za riesenie vpredu pod kapotou ako malo napr. CX
.link.
Na BXku je to zospodu, ale pri prvom defekte som sa velmi natrapil z hrdzavym zavitom. Vtedy som objavil v rezerve taku sikovnu malu bandasku ktora sa zmesti do kolesa a ma 5L z asi 5 rocnou naftou
Tiez sa pripajam za riesenie vpredu pod kapotou ako malo napr. CX
http://www.autotraderclassics.com/images/b/2009/08/19/63912003/0_87_Citroen_engds.jpg
Na BXku je to zospodu, ale pri prvom defekte som sa velmi natrapil z hrdzavym zavitom. Vtedy som objavil v rezerve taku sikovnu malu bandasku ktora sa zmesti do kolesa a ma 5L z asi 5 rocnou naftou :)
|
|
|
|
15.04.2010 21:41 -
|
2342388 |
|
|
kosta
|
|
Město: Zvolen, Auto: C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 13 |
|

|
Ja som tiez za kufor, je to v suchu
Ja som tiez za kufor, je to v suchu ;-)
|
|
|
|
16.04.2010 06:04 -
|
2342420 |
|
|
Seki
|
|

|
Jsem pro kufr, u když oba způsoby mají své výhody....
Jsem pro kufr, u když oba způsoby mají své výhody....
|
|
|
|
16.04.2010 07:15 -
|
2342422 |
|
|
Buchta
|
|
Město: Praha 3, Auto: Xantia II Break 1.8i 16_V Kat. (81kW) | Počet příspěvků: 234 |
|

|
Pod kufrem jako XA, 1x za rok není problém rezivějící šroub máznout. Navíc člověk snad nepíchá tak často, mě se to povedlo poprvé....
Pod kufrem jako XA, 1x za rok není problém rezivějící šroub máznout. Navíc člověk snad nepíchá tak často, mě se to povedlo poprvé....;-)
|
|
|
|
16.04.2010 08:50 -
|
2342425 |
|
|
Růža
|
|

|
Já jsem rád, že má C5 rezervu vevnitř. Je čistá a vejdou se do ní i různé drobnosti včetně heveru.
U xsary jsem měl rezervu zespoda, kde byla vystavená všemu bordelu ze silnice. Spouštěcí šroub jsem jednou za čas promáznul, tak s ním nebyl problém.
A xsara měla ještě tu specialitu, že vedle rezervy byl i hever v plastovém kaslíku - špatné řešení. Pokud jste ho také pravidelně nevyndavali a nemazali, tak zreznul na tabák.
Proto si myslím, že řešení jako v C5 je lepším kompromisem.
Já jsem rád, že má C5 rezervu vevnitř. Je čistá a vejdou se do ní i různé drobnosti včetně heveru.
U xsary jsem měl rezervu zespoda, kde byla vystavená všemu bordelu ze silnice. Spouštěcí šroub jsem jednou za čas promáznul, tak s ním nebyl problém.
A xsara měla ještě tu specialitu, že vedle rezervy byl i hever v plastovém kaslíku - špatné řešení. Pokud jste ho také pravidelně nevyndavali a nemazali, tak zreznul na tabák.
Proto si myslím, že řešení jako v C5 je lepším kompromisem.
|
|
|
|
16.04.2010 10:09 -
|
2342433 |
|
|
Buchta
|
|
Město: Praha 3, Auto: Xantia II Break 1.8i 16_V Kat. (81kW) | Počet příspěvků: 234 |
|

|
Já mám v rezervě origo futrál na tažný oko a hever, žádnej problém. Dyš je pod kufrem, je to i lepší v tom, že nemusíš půl bagáže třá za deště skládat na silnici a třeba naopak cpát špinavý kolo do kufru. Ale kolikrát kdo pícháte?
Já mám v rezervě origo futrál na tažný oko a hever, žádnej problém. Dyš je pod kufrem, je to i lepší v tom, že nemusíš půl bagáže třá za deště skládat na silnici a třeba naopak cpát špinavý kolo do kufru. Ale kolikrát kdo pícháte? :-d
|
|
|
|
16.04.2010 10:50 -
|
2342440 |
|
|
Darja
|
|
Město: Hostivař, Auto: C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2772 |
|

|
Pod autem je fajn, když je naloženo, ale válet se v bordelu na zemi, tahat špinavý kolo.. nevím, jestli je to lepší než vyložit kufr. Mě je to šumák, vše má pro a proti
Pod autem je fajn, když je naloženo, ale válet se v bordelu na zemi, tahat špinavý kolo.. nevím, jestli je to lepší než vyložit kufr. Mě je to šumák, vše má pro a proti :)
|
|
|
|
16.04.2010 11:07 -
|
2342443 |
|
|
Barlow
|
|

|
Tak , tak jak pise Darja vse ma sve + a -. Uzil jsem si obojiho. V Xsare a Berlingu pravidelne promazaval a nebyl problem. Jenom ten hever v tom kastliku obcas dost mlatil a clovek si myslel ze ma v riti zadni napravu (u XSA) u Berlinga byl v kufru.
Tak , tak jak pise Darja vse ma sve + a -. Uzil jsem si obojiho. V Xsare a Berlingu pravidelne promazaval a nebyl problem. Jenom ten hever v tom kastliku obcas dost mlatil a clovek si myslel ze ma v riti zadni napravu :) (u XSA) u Berlinga byl v kufru.
|
|
|
| |
|
|