| |  |
|
21.09.2010 11:02 -
Natáčecí Bixenony - parkovačky?
|
2356298
|
|
|
ajsikcz
|
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Na ovladači světel mám pozici pro parkovací světla (parkovačky) , ale v této pozici mi svítí jen zadní světla a v předních nic ... koukal jsem do světel a tam nikde parkovačku nevidím ... ptám se tedy má C5 II s natáčecími bixenony parkovací žárovky v předních světlech ?
Otázka č.2 , umí pal.PC hlásit prasklé žárovky?
Otázka č.3 , zadní stěrač mám ovládaný vnitřní části páčky, tak jako mlhovky na páčce světel ... ale v manuálu r. 2006 je to popsáno že se má otáčet konec páčky (jako zapínání světel) ... sjelo z linky někdy koncem ledna 2007 - mám tedy nějaký divný COM a nebo je to od r 2007 jak popisuji s tím zadním stěračem ...
Na ovladači světel mám pozici pro parkovací světla (parkovačky) , ale v této pozici mi svítí jen zadní světla a v předních nic ... koukal jsem do světel a tam nikde parkovačku nevidím ... ptám se tedy má C5 II s natáčecími bixenony parkovací žárovky v předních světlech ?
Otázka č.2 , umí pal.PC hlásit prasklé žárovky?
Otázka č.3 , zadní stěrač mám ovládaný vnitřní části páčky, tak jako mlhovky na páčce světel ... ale v manuálu r. 2006 je to popsáno že se má otáčet konec páčky (jako zapínání světel) ... sjelo z linky někdy koncem ledna 2007 - mám tedy nějaký divný COM a nebo je to od r 2007 jak popisuji s tím zadním stěračem ...
|
|
|
|
|
|
21.09.2010 12:03 -
Re: Natáčecí Bixenony - parkovačky?
|
2356303
|
|
|
autodiag
|
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III 1.6 HDi 16V 110k FAP (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 2174 |
|

|
1. ano
2. ne
3. nekdo ho vymenil za jiny(nebo nemas prislusnou vybavu) manual je pro vice modelu a je obecny
1. ano
2. ne
3. nekdo ho vymenil za jiny(nebo nemas prislusnou vybavu) manual je pro vice modelu a je obecny
|
|
|
|
21.09.2010 12:07 -
|
2356304
|
|
|
ajsikcz
|
|
|
|
a kde mám teda hledat ty parkovačky ? u žárovek blinkrů ?
no COM dle výbavy sedí , jen jsem byl zvyklý že se zadní stěrač ovládá koncem páčky (406 r2002, 206 r2004, ne prostředkem ...), takže mě tohle rozložení COMu zmátlo, když jsem hledal ovládání zadního stěrače ...
a kde mám teda hledat ty parkovačky :-)? u žárovek blinkrů ?
no COM dle výbavy sedí , jen jsem byl zvyklý že se zadní stěrač ovládá koncem páčky (406 r2002, 206 r2004, ne prostředkem ...), takže mě tohle rozložení COMu zmátlo, když jsem hledal ovládání zadního stěrače ...
|
|
|
|
21.09.2010 12:13 -
|
2356305
|
|
|
ajsikcz
|
|
|
|
tak COM je správný, je to asi inovace pro novější modely, zadní stěrač je opravdu na prostředním kroužku
tak COM je správný, je to asi inovace pro novější modely, zadní stěrač je opravdu na prostředním kroužku
|
|
|
|
21.09.2010 15:01 -
|
2356312
|
|
|
Knight
|
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 28 |
|
|
Parkovací světla se nacházejí v horní části světla, za matnou částí (viz přiložené foto).
V zadní části jsou parkovačky ukryty za hodní gumovou zátkou.
Pravděpodobně odhaduji, že máš obě přední parkovačky prasklé.
Jedná se o halogenové žárovky H6W (jsou i v některých BMW), které nejsou moc levné .
Pozor na záměnu s 20W nebo 25W žárovkou, která má stejnou patici, ale výrazně více hřeje.
Parkovací světla se nacházejí v horní části světla, za matnou částí (viz přiložené foto).
V zadní části jsou parkovačky ukryty za hodní gumovou zátkou.
Pravděpodobně odhaduji, že máš obě přední parkovačky prasklé.
Jedná se o halogenové žárovky H6W (jsou i v některých BMW), které nejsou moc levné :-(.
Pozor na záměnu s 20W nebo 25W žárovkou, která má stejnou patici, ale výrazně více hřeje.
Přílohy: 1.jpg | Stáhnout | Zobrazit ( 66442b ) - Staženo:56x. |
|
|
|
22.09.2010 00:26 -
|
2356421
|
|
|
ajsikcz
|
|
|
|
Knight napsal(a): Parkovací světla se nacházejí v horní části světla, za matnou částí (viz přiložené foto). V zadní části jsou parkovačky ukryty za hodní gumovou zátkou. Pravděpodobně odhaduji, že máš obě přední parkovačky prasklé. Jedná se o halogenové žárovky H6W (jsou i v některých BMW), které nejsou moc levné  . Pozor na záměnu s 20W nebo 25W žárovkou, která má stejnou patici, ale výrazně více hřeje.
díky za radu, našel jsem od Narvy H6W BAX9s 6W 12V long life v auto kelly za 58 s dph tak hned zítra koupím a namontuji ... no počítám s tím že jsou obě KO ...
Parkovací světla se nacházejí v horní části světla, za matnou částí (viz přiložené foto). V zadní části jsou parkovačky ukryty za hodní gumovou zátkou. Pravděpodobně odhaduji, že máš obě přední parkovačky prasklé. Jedná se o halogenové žárovky H6W (jsou i v některých BMW), které nejsou moc levné :-(. Pozor na záměnu s 20W nebo 25W žárovkou, která má stejnou patici, ale výrazně více hřeje.
díky za radu, našel jsem od Narvy H6W BAX9s 6W 12V long life v auto kelly za 58 s dph tak hned zítra koupím a namontuji ... no počítám s tím že jsou obě KO ...
|
|
|
| |
|
|