|
10.03.2010 16:55 -
Otevírání zadních dveří + el. stahování zadních oken
|
1806411
|
|
|
SWOBY
|
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Zdravim všechny milovníky vozů citroen obzvlášť C5. Po zkušenostech s Xantií II 1.8 16V jsem se rozhodl zůstat věrný citroenu a minulý týden si pořídil C5 2. 2 hdi r.v. 2002. Auto je kompletně v elektrice. Musím říct, že mě hned od začátku pěkně školí. Při odemčení auta dálkovým ovládáním nebo i klíčem mi nejdou z venku otevřít oboje zadní dveře. Dají se otevřít jenom zevnitř a potom už jdou i z venku. Navíc mi u dveří za řidičem nejde elektricky stahovat okno. Ovladačem od řidiče slyšim jen motorek, při ovládání přímo na dveřích nereaguje ani motorek.
Může mi někdo poradit jestli je to rukama nebo něčím jiným??? Díky moc SWOBY
Zdravim všechny milovníky vozů citroen obzvlášť C5. Po zkušenostech s Xantií II 1.8 16V jsem se rozhodl zůstat věrný citroenu a minulý týden si pořídil C5 2. 2 hdi r.v. 2002. Auto je kompletně v elektrice. Musím říct, že mě hned od začátku pěkně školí. Při odemčení auta dálkovým ovládáním nebo i klíčem mi nejdou z venku otevřít oboje zadní dveře. Dají se otevřít jenom zevnitř a potom už jdou i z venku. Navíc mi u dveří za řidičem nejde elektricky stahovat okno. Ovladačem od řidiče slyšim jen motorek, při ovládání přímo na dveřích nereaguje ani motorek.
Může mi někdo poradit jestli je to rukama nebo něčím jiným??? Díky moc SWOBY :-((((
|
|
|
|
|
|
10.03.2010 19:13 -
Re: Otevírání zadních dveří + el. stahování zadních oken
|
1806424
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6898 |
|

|
povodny majitel to auto mal dost na salame
otvaranie dveri: v horsom pripade zamky, v lepsom len poprihybat a dostavit tiahla
okno: rozobrat a zistit co je zle
povodny majitel to auto mal dost na salame
otvaranie dveri: v horsom pripade zamky, v lepsom len poprihybat a dostavit tiahla
okno: rozobrat a zistit co je zle
|
|
|
|
10.03.2010 19:57 -
|
1806426
|
|
|
SWOBY
|
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 92 |
|
|
tak to jsi mě moc nepotesil, cekal jsem, ze kdyz je to u obou dveri, tak ze to bude neco mensiho, muzu se zeptat jak se priblizne ty zamky pohybujou a musej byt nejaky specialni kdyz mam superzamek??? diky za info
tak to jsi mě moc nepotesil, cekal jsem, ze kdyz je to u obou dveri, tak ze to bude neco mensiho, muzu se zeptat jak se priblizne ty zamky pohybujou a musej byt nejaky specialni kdyz mam superzamek??? diky za info :-((((
|
|
|
|
10.03.2010 20:07 -
|
1806427
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6898 |
|

|
oni su cele plastove znutra
0000913785 lavy 208,85 EUR
00009138A3 pravy 129,54 EUR
ak mas superlock, mal som jeden vonku, ale moc sme s nim nevymysleli
ak budem mat nejaky zly naviac, tak potom ho preskumam, rozoberem, ale sam vidis ze to neni hracka na experimentovanie len tak, ale moze to mat stale suvis s tymi tiahlami (vid priloha - ale tam je troska opacne)
ale co som to mal vonku a skusal tak bolo pocut tie plastove prevody ako "preskakuju"
oni su cele plastove znutra
0000913785 lavy 208,85 EUR
00009138A3 pravy 129,54 EUR
ak mas superlock, mal som jeden vonku, ale moc sme s nim nevymysleli
ak budem mat nejaky zly naviac, tak potom ho preskumam, rozoberem, ale sam vidis ze to neni hracka na experimentovanie len tak, ale moze to mat stale suvis s tymi tiahlami (vid priloha - ale tam je troska opacne)
ale co som to mal vonku a skusal tak bolo pocut tie plastove prevody ako "preskakuju"
Přílohy: klucka_otvaranie.pdf | Stáhnout( 96227b ) - Staženo:25x. |
|
|
|
10.03.2010 20:19 -
Otevírání zadních dveří + el. stahování zadních oken
|
1806433
|
|
|
SWOBY
|
|
|
|
o weekendu to rozdelam a dam vedet, jak to vypada, na xantiaclubu byl borec co mel dily za dobry ceny, existuje nekdo takovej i tady??? zatim dikes SWOBY
o weekendu to rozdelam a dam vedet, jak to vypada, na xantiaclubu byl borec co mel dily za dobry ceny, existuje nekdo takovej i tady??? zatim dikes SWOBY
|
|
|
| |