| |  |
|
05.08.2008 16:13 -
Re: Dálkové ovládání
|
169043
|
|
|
tief
|
|

|
skus vymenit baterku ...
skus vymenit baterku ...
|
|
|
|
05.08.2008 16:18 -
|
169044
|
|
|
Breaška
|
|
Město: Kutna Hora, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 29 |
|

|
Baterky v dálkáči jsou dobré, když to funguje, tak to funguje i na cca 50 m. Spíš to vypadá, že se po dvou minutách odpojí nějaký ten přijímač signálu z DO v autě.
Baterky v dálkáči jsou dobré, když to funguje, tak to funguje i na cca 50 m. Spíš to vypadá, že se po dvou minutách odpojí nějaký ten přijímač signálu z DO v autě.
|
|
|
|
05.08.2008 17:46 -
|
169045
|
|
|
igok
|
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 270 |
|
|
skus reinicializovat dialkove ovladanie. Ako na to najdes v uzivatelskom manuali .link. . Ak sa dobre pamatam, tak treba zastrcit kluc do spinacej skrinky a podrzat asi 10 sekund jedno z tlacitiek na kluci.(jeno ktore)
skus reinicializovat dialkove ovladanie. Ako na to najdes v uzivatelskom manuali http://www.c5club.cz/page/kod-39/sub-21.html . Ak sa dobre pamatam, tak treba zastrcit kluc do spinacej skrinky a podrzat asi 10 sekund jedno z tlacitiek na kluci.(jeno ktore)
|
|
|
|
06.08.2008 10:29 -
|
169046
|
|
|
Breaška
|
|
Město: Kutna Hora, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 29 |
|

|
Tak jsem to zkusil reinicializovat a nic se nezměnilo. Po dvou minutách to zamrzne a nereaguje. Bude to asi chtít diagnostiku přes počítač Za rady ale dík. Jarda
Tak jsem to zkusil reinicializovat a nic se nezměnilo. Po dvou minutách to zamrzne a nereaguje. Bude to asi chtít diagnostiku přes počítač :-( Za rady ale dík. Jarda
|
|
|
|
06.08.2008 14:16 -
|
169047
|
|
|
alx
|
|

|
asi bych to videl take na diagnostiku, je mozne ze tam je nekde chyba v software, anebo v zapojeni (nedelali ti ted nekdy neco s elektrikou?).
asi bych to videl take na diagnostiku, je mozne ze tam je nekde chyba v software, anebo v zapojeni (nedelali ti ted nekdy neco s elektrikou?).
|
|
|
|
22.10.2009 13:22 -
|
1107873
|
|
|
Luky29
|
|
Město: Vsetín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Ahojte, mám podobný , přesto asi jiný, problém.
Dálkové ovládání mně zničehonic přestalo fungovat, tak jsem vyměnil baterii, a ono stále nic....
Ráno jsem si všimnul (díky tomu, že je tma), že když zmáčknu tlačítko otevřít, tak kontrolka, která v uzamčeném autě bliká, začne svítit soustavně. To značí, že jakási odezva na dálkáč je. Ovšem odemknout musím zasunutím a otočením klíče v zámku...
Ahojte, mám podobný , přesto asi jiný, problém.
Dálkové ovládání mně zničehonic přestalo fungovat, tak jsem vyměnil baterii, a ono stále nic....
Ráno jsem si všimnul (díky tomu, že je tma), že když zmáčknu tlačítko otevřít, tak kontrolka, která v uzamčeném autě bliká, začne svítit soustavně. To značí, že jakási odezva na dálkáč je. Ovšem odemknout musím zasunutím a otočením klíče v zámku...
|
|
|
|
22.10.2009 14:30 -
|
1107878
|
|
|
autodiag
|
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III 1.6 HDi 16V 110k FAP (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 2174 |
|

|
Luky29 napsal(a): Ahojte, mám podobný , přesto asi jiný, problém.
musis znovu udelat sync com2000 a klicek
musis znovu udelat sync com2000 a klicek
|
|
|
|
27.09.2010 13:57 -
Dálkové ovládání
|
2356864
|
|
|
Jozef
|
|
Město: Šamorín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Prestalo mi fungovať dialkové zatváranie a otváranie dverí. Myslel som si, že odišla batéria v diaľkovom ovládači, tak som ho vymenil ale auto nadalej nereaguje ani na otváranie, ani na zatváranie alebo zapínanie, vypínanie svetiel. V čom môže byť chyba? Že by odišiel ovládač - ešte som o tom vo fóre vôbec nepočul, že by niekomu odišiel ovládač.
Prestalo mi fungovať dialkové zatváranie a otváranie dverí. Myslel som si, že odišla batéria v diaľkovom ovládači, tak som ho vymenil ale auto nadalej nereaguje ani na otváranie, ani na zatváranie alebo zapínanie, vypínanie svetiel. V čom môže byť chyba? Že by odišiel ovládač - ešte som o tom vo fóre vôbec nepočul, že by niekomu odišiel ovládač.
|
|
|
|
27.09.2010 14:23 -
Re: Zatváranie a otváranie dialkovým ovládačom
|
2356867
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6898 |
|

|
skus ho reinicializovat
tj. po vymene baterky do zapalovania, zapnut a na dialkovom podrzat niektory gombik 10s
skus ho reinicializovat
tj. po vymene baterky do zapalovania, zapnut a na dialkovom podrzat niektory gombik 10s
|
|
|
|
27.09.2010 18:23 -
|
2356884
|
|
|
pajauchy
|
|
Město: Hrdibořice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 145 |
|

|
Mě to dělala slabá autobaterie
Mě to dělala slabá autobaterie:-(
|
|
|
|
29.09.2010 09:39 -
|
2357036
|
|
|
Jozef
|
|
Město: Šamorín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Po novej inicializácii diaľkového, všetko funguje dobre. Ďakujem za rady. Po otčočení klúčom treba podržať gombík zatvárania cca 10 sek. a diaľkové sa znovu inicializuje.
Po novej inicializácii diaľkového, všetko funguje dobre. Ďakujem za rady. Po otčočení klúčom treba podržať gombík zatvárania cca 10 sek. a diaľkové sa znovu inicializuje.:palec
|
|
|
|
13.11.2010 20:11 -
Dálkové ovládání
|
2362534
|
|
|
Breaška
|
|
|

|
Ahoj všichni přítomní. Prosím o radu, jak vyměnit klíč z poškozené krytky DO do dobré, aniž bych něco ulomil a zničil. Dá se nějak vyjmout tlačítko vyklápění klíčku? A co udělá to skryté vyklápěcí pérko? Má s tím někdo zkušenosti? Za dobrou radu předem děkuji. Jarda
Ahoj všichni přítomní. Prosím o radu, jak vyměnit klíč z poškozené krytky DO do dobré, aniž bych něco ulomil a zničil. Dá se nějak vyjmout tlačítko vyklápění klíčku? A co udělá to skryté vyklápěcí pérko? Má s tím někdo zkušenosti? Za dobrou radu předem děkuji. Jarda
|
|
|
|
13.11.2010 22:08 -
|
2362543
|
|
|
jumep
|
|
|

|
.link.
popis som nerobil ale je dost jasne ako to tam je
pacilo sa to dost surovo
http://c5.jumep.com/kluc
popis som nerobil ale je dost jasne ako to tam je
pacilo sa to dost surovo
|
|
|
|
14.11.2010 07:37 -
|
2362558
|
|
|
Breaška
|
|
|

|
Jumep moc děkuji. To je přesně to, o co mi šlo. Není nad fotky Pustím se do toho a snad to nezničím Jarda
Jumep moc děkuji. To je přesně to, o co mi šlo. Není nad fotky ;-) Pustím se do toho a snad to nezničím :-( Jarda
|
|
|
|
14.11.2010 11:01 -
|
2362563
|
|
|
jumep
|
|
|

|
chip je v tom plaste co je na casti kluca, cize hlavne na tu pozor
chip je v tom plaste co je na casti kluca, cize hlavne na tu pozor
|
|
|
|
17.11.2010 19:30 -
|
2362974
|
|
|
Breaška
|
|
|

|
Vzkaz pro JUMEP: Tak jsem se do té výměny pouzdra DO dnes pustil. Bylo to na mne opravdu dost SUROVÉ ale povedlo se Na to předpružení jsem zvolil trošku jiný postup, protože s tou podložkou z UH se mi to nedařilo Nacvaknul jsem to tam a potom spodní část napružil v otevřené poloze opatrně jehlou po směru vyklápění až do "zaskočení". Ještě jednou dík za radu, sám bych k takovému páčení nenašel odvahu. Jarda
Vzkaz pro JUMEP: Tak jsem se do té výměny pouzdra DO dnes pustil. Bylo to na mne opravdu dost SUROVÉ ale povedlo se :palec Na to předpružení jsem zvolil trošku jiný postup, protože s tou podložkou z UH se mi to nedařilo :-( Nacvaknul jsem to tam a potom spodní část napružil v otevřené poloze opatrně jehlou po směru vyklápění až do "zaskočení". Ještě jednou dík za radu, sám bych k takovému páčení nenašel odvahu. Jarda
|
|
|
|
23.05.2011 18:58 -
auto nereaguje na DO v kluci
|
2391890
|
|
|
lubco
|
|
Město: Modranka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 29 |
|
|
Dobry den, prosim o radu - dnes rano som zamkol auto DO v kluci a poobede uz auto som cez DO neodomkol. Mechanicky cez zamok central funguje. Bateria v DO je Ok, meral som ju.
Vdaka za pomoc
Dobry den, prosim o radu - dnes rano som zamkol auto DO v kluci a poobede uz auto som cez DO neodomkol. Mechanicky cez zamok central funguje. Bateria v DO je Ok, meral som ju.
Vdaka za pomoc
|
|
|
|
23.05.2011 19:00 -
Re: auto nereaguje na DO v kluci
|
2391891
|
|
|