| |  |
|
30.11.2009 19:25 -
Sedák u řidiče
|
1428703
|
|
|
lubin
|
|
Město: Středočeský kraj, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 73 |
|
|
Ahoj dnes jsem zjistil,že se mi nějak rozkládá sedák u řidiče,lépe řečeno,kraj se mi odděluje od prostředka.Nevíte náhodou jestli ten molitan je stejný jako u spolujezdce?
Prohodil bych je mezi sebou.Nevíte někdo kolik stojí novej?Moc dík Lubin
Ahoj dnes jsem zjistil,že se mi nějak rozkládá sedák u řidiče,lépe řečeno,kraj se mi odděluje od prostředka.Nevíte náhodou jestli ten molitan je stejný jako u spolujezdce?
Prohodil bych je mezi sebou.Nevíte někdo kolik stojí novej?Moc dík Lubin
|
|
|
|
|
|
30.11.2009 19:27 -
Re: Sedák u řidiče
|
1428705
|
|
|
Myšák
|
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 134 |
|

|
.link.
.link.
tak hurá do toho
http://www.c5club.cz/articles/technical_data.html&ci=19420625
http://www.c5club.cz/page/kod-1300/dis-168830.html
tak hurá do toho
|
|
|
|
30.11.2009 20:32 -
|
1428706
|
|
|
lubin
|
|
Město: Středočeský kraj, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 73 |
|
|
Dík za info,zítra se dám do toho a uvidím
Dík za info,zítra se dám do toho a uvidím:-)
|
|
|
|
30.11.2009 21:14 -
|
1428711
|
|
|
DOUFAK
|
|
Město: KARLOVY VARY, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 345 |
|
|
To je k nevíře,jak jsou ty závady stejné!Mám totéž,prosezený sedák a hlavně prasklou jednu tu strunu pod molitanem.Dá se to sehnat? Kde ? Co všechno se odpojuje při vyndání sedačky? Díky.
To je k nevíře,jak jsou ty závady stejné!Mám totéž,prosezený sedák a hlavně prasklou jednu tu strunu pod molitanem.Dá se to sehnat? Kde ? Co všechno se odpojuje při vyndání sedačky? Díky.
|
|
|
|
30.11.2009 21:19 -
|
1428713
|
|
|
cepět
|
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Pokud budete potřebovat mam zánovní sedačky.
Pokud budete potřebovat mam zánovní sedačky.
|
|
|
|
30.11.2009 21:39 -
|
1428716
|
|
|
lubin
|
|
|
|
Kolik by jste chtěl za tu sedačku a jaky tam je potah?Mám černo-šedivé sedačky bez vyhřívání.
Kolik by jste chtěl za tu sedačku a jaky tam je potah?Mám černo-šedivé sedačky bez vyhřívání.
|
|
|
|
30.11.2009 21:40 -
|
1428717
|
|
|
lubin
|
|
|
|
cepět napsal(a): Pokud budete potřebovat mam zánovní sedačky. Kolik za ně a jaký je tam potah(barva).
Pokud budete potřebovat mam zánovní sedačky. Kolik za ně a jaký je tam potah(barva).
|
|
|
|
01.12.2009 09:38 -
|
1428740
|
|
|
Růža
|
|
Město: Horažďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 285 |
|

|
Já jsem si nechal před půl rokem sedák opravit u čalouníka. Ten vytrhal ten starý prosezený molitan z utrženého boku a nalepil tam nový. Zatím to drží perfektně, ze zhora není nic poznat a je to levné.
Mezitím co jsem měl sedák řidiče u toho čalouníka, použil jsem sedák spolujezdce, který je téměř stejný, pouze má jinak díry na seřizování, ale na tu chvíli to nevadí.
Jinak po osobní zkušenosti nedoporučuji opravu PUR pěnou, ta se za chvíli vysype.
Já jsem si nechal před půl rokem sedák opravit u čalouníka. Ten vytrhal ten starý prosezený molitan z utrženého boku a nalepil tam nový. Zatím to drží perfektně, ze zhora není nic poznat a je to levné.
Mezitím co jsem měl sedák řidiče u toho čalouníka, použil jsem sedák spolujezdce, který je téměř stejný, pouze má jinak díry na seřizování, ale na tu chvíli to nevadí.
Jinak po osobní zkušenosti nedoporučuji opravu PUR pěnou, ta se za chvíli vysype.
|
|
|
|
01.12.2009 20:29 -
|
1428785
|
|
|
Nezmar
|
|
Město: Okříšky, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 87 |
|

|
Ta látka na sedáku je k molitanu přilepená, nebo jde sundat a zůstane samotný molitan?
Ta látka na sedáku je k molitanu přilepená, nebo jde sundat a zůstane samotný molitan?
|
|
|
|
02.04.2012 22:58 -
|
2464768
|
|
|
DrMarvin
|
|
|
Ahoj...mam stejny problem...sedacka opraveny penou....ale mam jeste vetsi problem ted
Sedacka drzi na 4 sroubech....3 z nich maji v podlaze pevnej zavit do ktereho se sroubujou..ten posledni pri pohledu ze zadu vlevo vpredu ma zavit pohyblivy...je tam takovej ctverecek v podlaze...tak ten se mi protocil a propadl mi nekam do podlahy
nevite nekdo jak ho dostat ven,nebo jak ho nahradit?dikes
Ahoj...mam stejny problem...sedacka opraveny penou....ale mam jeste vetsi problem ted:-)
Sedacka drzi na 4 sroubech....3 z nich maji v podlaze pevnej zavit do ktereho se sroubujou..ten posledni pri pohledu ze zadu vlevo vpredu ma zavit pohyblivy...je tam takovej ctverecek v podlaze...tak ten se mi protocil a propadl mi nekam do podlahy:D
nevite nekdo jak ho dostat ven,nebo jak ho nahradit?dikes
|
|
|
|
05.04.2012 22:00 -
|
2466378
|
|
|
DrMarvin
|
|
|
Nikdo nic neporadi?:=)
Nikdo nic neporadi?:=)
|
|
|
|
06.04.2012 20:57 -
|
2466728
|
|
|
judas
|
|
|
Ahojte, rád bych se vás tu na fóru zeptal, protože jsem to tu nikde nemohl najít, jestli se dá nějakým způsobem vyndat samotný sedák, aniž by musela celá sedačka ven z auta. Docela mě taky děsí ty plasty a páky z boku sedačky Rovněž teď řeším popraskanej molitan.
Ahojte, rád bych se vás tu na fóru zeptal, protože jsem to tu nikde nemohl najít, jestli se dá nějakým způsobem vyndat samotný sedák, aniž by musela celá sedačka ven z auta. Docela mě taky děsí ty plasty a páky z boku sedačky Rovněž teď řeším popraskanej molitan.
|
|
|
|
06.04.2012 21:11 -
|
2466732
|
|
|
Maxifik
|
|
Město: Trutnov 4, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 514 |
|

|
Nevím, nejspíš ne. Já měl sedačku už 2x venku a v pohodě. Jen jsou děsně dlouhý ty 4 šrouby co ji drží na podlaze(cca 4cm) a jsou zapatlaný lepidlem na závity a tak to jde ztuha. Po povolení lehce naklopit dopředu a pod ní odpojit konektory a pak jde ven v pohodě. Já ji dával takhle celou čalouníkovi na opravu.
Nevím, nejspíš ne. Já měl sedačku už 2x venku a v pohodě. Jen jsou děsně dlouhý ty 4 šrouby co ji drží na podlaze(cca 4cm) a jsou zapatlaný lepidlem na závity a tak to jde ztuha. Po povolení lehce naklopit dopředu a pod ní odpojit konektory a pak jde ven v pohodě. Já ji dával takhle celou čalouníkovi na opravu.
|
|
|
|
06.04.2012 23:22 -
|
2466788
|
|
|
DrMarvin
|
|
|
a nevis jak mam nahradit tu matku co mi tam zapadla?:=)
a nevis jak mam nahradit tu matku co mi tam zapadla?:=)
|
|
|
|
06.04.2012 23:33 -
|
2466794
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6867 |
|

|
tie matky su tam bodovane pokial viem ... nikdy som nemal problem s tym zeby spadla
tie matky su tam bodovane pokial viem ... nikdy som nemal problem s tym zeby spadla
|
|
|
|
06.04.2012 23:39 -
|
2466795
|
|
|
DrMarvin
|
|
|
no ja mam tri normalne na pevno v podlaze a jedno z pohledu zezadu tak ta vlevo vpredu je tam pohybliva(mne se hybala do stran) a protocila se mi a spadla dolu...vubec nevim cim ji nahradim...na trech sroubech v sedacce lupe a hejbe se
no nejak to musim posefovat a dam vedet...kdyby mel nekdo nahodou smulu jako ja
no ja mam tri normalne na pevno v podlaze a jedno z pohledu zezadu tak ta vlevo vpredu je tam pohybliva(mne se hybala do stran) a protocila se mi a spadla dolu...vubec nevim cim ji nahradim...na trech sroubech v sedacce lupe a hejbe se:-(
no nejak to musim posefovat a dam vedet...kdyby mel nekdo nahodou smulu jako ja:D
|
|
|
|
06.04.2012 23:54 -
|
2466798
|
|
|
Luki_C5
|
|
Město: Holešov, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 67 |
|

|
Já když potřebuju rychle vyndat sedačku tak ji povoluji přes ty matky na 13 ku klíč. Kolejnice zustanou v karoserii. Je to rychlejší i komfortnější. je jich sice 5 ale jsou dobře přístupné. na každém rohu sedačky je jedna jen vzadu u tunelu dvě.
Já když potřebuju rychle vyndat sedačku tak ji povoluji přes ty matky na 13 ku klíč. Kolejnice zustanou v karoserii. Je to rychlejší i komfortnější. je jich sice 5 ale jsou dobře přístupné. na každém rohu sedačky je jedna jen vzadu u tunelu dvě.
|
|
|
|
06.04.2012 23:59 -
|
2466799
|
|
|
DrMarvin
|
|
|
no to bych se k té chybějicí matce možná mohl dostat lip.....a kdyz ji vyjedes z kolejnic tak ti nic nevypadne?jeko nejakej kulicky nebo tak?
u stary 405 kdyz jsem vyjel z kolejnic tak mi vypadli kulicky a takovy valecky po kterych to jezdilo a uz mi tam nesli dat zpatky a jezdilo to hodne spatne.....
no to bych se k té chybějicí matce možná mohl dostat lip.....a kdyz ji vyjedes z kolejnic tak ti nic nevypadne?jeko nejakej kulicky nebo tak?
u stary 405 kdyz jsem vyjel z kolejnic tak mi vypadli kulicky a takovy valecky po kterych to jezdilo a uz mi tam nesli dat zpatky a jezdilo to hodne spatne.....
|
|
|
| |
|
|