Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Česky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||

Diskuzní fórum / Podvozek, kola, uložení / Vrzání v zadní nápravě i po výměně ložisek v zadních ramenech?
|< < 1 2

24.03.2010 06:21 - Re: Vrzání v zadní nápravě i po výměně ložisek v zadních ramenech? 1807430
Mamlas
Město: Chomutov, Praha, Brandys n/L, Auto: C5 I 2.2HDi Exclusive BreakPočet příspěvků: 403
Začátečník Poslat soukromou zprávu

Ja sem menil loziska a obcas se ozve zavrzani taky. Ale u me bych videl duvod v tom, ze jsem mel sadu, ve ktere nebyly ty trubky na ktery jsou pak ty loziska nalisovany. Jelikoz a protoze ty puvodni trubky byly trochu narezly tak si myslim, ze lozisko na nich poradne nedrzi. Takze me pravdepodobne ceka jeste jednou to rozebrat. Mam nejaky fotky v profilu a je to tam pakne videt.
Takze pokud ti nemenili i tyhle trubky tak to muze byt klidne ten duvod.
Sleva 20% na nové ND + pneuservis
Veškeré nové ND krom pneu a disků s 20% slevou oproti cenám v autokelly.
Veškeré práce v pneuservisu se slevou 20% a zvládáme i disky bez středových děr.
www.ccca.cz/seznam/karel_kanka

24.03.2010 21:23 - Re: Vrzání v zadní nápravě i po výměně ložisek v zadních ramenech? 1807484
Jingo
Město: Mikulov, Auto: C5 I 2.0HDi X BreakPočet příspěvků: 13

jruze napsal(a):
Jde o to kdo to dělal a jak. Co se týče co ti dali do ruky ? Já ti dám do ruky ložisek z dvaceti aut a těch tvejch se ani nedotknu.Ale jestli to udělali OK tak potom by bordel mohlo dělat uložení nápravnice,přidřené pístnice(nepravděpodobné).Ložiska by se mněli projevit když pomalu zmáčkneš zadek dolů-co nejpomaleji a pomalu pouštět.Kolik to má po výmněně, - jestli to nenamazali,nebo ty ramena byli vydřené a nechali to tak - natekla tam voda tak jsou KO.

Ložiska jsou po výměně pár dní,namazané jsou. Ty původní byli rezavé,ale nebyli úplně našrot. Jinak zkoušel jsem dle popisu tvého i Jeffryho a vrzání se neozývá. Zkusím ještě ty brzdy.

24.03.2010 21:26 - Re: Vrzání v zadní nápravě i po výměně ložisek v zadních ramenech? 1807485
Jingo
Město: Mikulov, Auto: C5 I 2.0HDi X BreakPočet příspěvků: 13

Mamlas napsal(a):
Ja sem menil loziska a obcas se ozve zavrzani taky. Ale u me bych videl duvod v tom, ze jsem mel sadu, ve ktere nebyly ty trubky na ktery jsou pak ty loziska nalisovany. Jelikoz a protoze ty puvodni trubky byly trochu narezly tak si myslim, ze lozisko na nich poradne nedrzi. Takze me pravdepodobne ceka jeste jednou to rozebrat. Mam nejaky fotky v profilu a je to tam pakne videt. Takze pokud ti nemenili i tyhle trubky tak to muze byt klidne ten duvod.

Trubky zůstaly původní. Ložiska byly narezlí takže trubky asi taky.

25.03.2010 09:39 - Re: Vrzání v zadní nápravě i po výměně ložisek v zadních ramenech? 1807497
jruze
Město: Radonice Počenická 158, Auto: C5 I 2.2HDi Exclusive BreakPočet příspěvků: 1369
Uživatel Poslat soukromou zprávu

To s těmi trubkami je nepravděpodobné a pokud dáváš celou sadu tak si musíš dát pozor na vymezení.Doporučil bych schodit stabylizátor(aby se ti uvolnili jednotlivé strany) a vyskoušet jestli nemají ramena vůli-nebo nejsou moc fest a která strana a co to dělá - potom rozebírat

01.12.2011 19:55 - Re: Vrzání v zadní nápravě i po výměně ložisek v zadních ramenech? 2429886
Hanz 397
Město: Česká Kamenice, Auto: C5 I 2.2HDi ExclusivePočet příspěvků: 234

Mě se taky asi před půl rokem začalo zezadu při přejezdu nerovností ozývat povrzávání. Tak jsem se začal připravovat na výměnu ložisek ramen. Až jsem si všimnul,že když vzadu někdo sedí,tak to nedělá. Chvilku jsem tedy pátral po autě,až jsem zjistil,že to dělá zámek opěradla levého sedadla.... .
Zapoměl jsem napsat,že když jsem auto kupoval,tak mi dali fakturu,kde mimo jiného byla ta výměna fakturovaná...

|< < 1 2

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  

© 2007-2010 :: by c5club, optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Mozilla Firefox, Kontakt/Administrator