| |  |
|
22.01.2011 02:04 -
Sedačka - vyhřívání (topení)
|
2370648
|
|
|
svejk
|
|

|
Ahoj, přestala mi topit sedačka řidiče, nevíte náhodou která to je pojistka nebo čím by to mohlo být? Včera ráno ještě v pohodě a teď v noci ani na stupeň 1 a ani na 3. Díky Švejk
Ahoj, přestala mi topit sedačka řidiče, nevíte náhodou která to je pojistka nebo čím by to mohlo být? Včera ráno ještě v pohodě a teď v noci ani na stupeň 1 a ani na 3. Díky Švejk:-((((
|
|
|
|
|
|
22.01.2011 11:19 -
Re: Sedačka - vyhřívání (topení)
|
2370670
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6882 |
|

|
nad bsi je rada poistiek - taky most s 30A poistkami
nad bsi je rada poistiek - taky most s 30A poistkami
|
|
|
|
22.01.2011 17:28 -
|
2370727
|
|
|
svejk
|
|

|
Díky, ale pojistky všechny v pohodě, tak se zítra podívám na to kolečko čím se to vyhřívání pouští. Třeba je problém tam.
Díky, ale pojistky všechny v pohodě, tak se zítra podívám na to kolečko čím se to vyhřívání pouští. Třeba je problém tam.:-(
|
|
|
|
22.01.2011 21:25 -
|
2370756
|
|
|
jumep
|
|
|

|
no .. necham ta dufat ....
no .. necham ta dufat ....
|
|
|
|
22.01.2011 21:56 -
|
2370762
|
|
|
bubakkaja
|
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 279 |
|

|
Mne to nefunguje uz hned od koupe.Ale mam pocit ze je pokazene neco rovnou v sedacce - mozna prave ten vyhrivaci plat.
Mne to nefunguje uz hned od koupe.Ale mam pocit ze je pokazene neco rovnou v sedacce - mozna prave ten vyhrivaci plat.
|
|
|
|
24.01.2011 21:17 -
|
2371013
|
|
|
svejk
|
|

|
Tak se s vámi musím podělit o mé dnešní bádání. Pojistky v pohodě, odpojil jsem konektor od pouštění a regulace vyhřívání a proměřil multimetrem, bylo tam 12,5V. Další jsem zkusil prohodit ty vypínače(regulátory) mezi spolujezdcem a řidičem. A zase nic. Spolujezdcova sedačka hřála a moje ne. Je divný, že by odešly najednou obě topné plochy. Myslel jsem, že to je třeba to čidlo, které ví, že na sedačce někdo sedí, jinak to ani při zapnutí nezačne topit. Tak jsem volal do Holetína a tam s tím nemají moc zkušenosti. Pak jsem na zkoušku zavolal do citroena do Budějovic a tam se mi koukal do rozpisů náhradních dílů a nepřišel na nic, že je to asi už součástí sedadla. A nový (prodávají odděleně) sedák bez opěradla,kde to čidlo(spínač) je stojí prý lidových vč. dph 33 tis. Prosím vás, kdo o tom něco víte, mohli byste mi poradit?
Nic horšího než že to nebude topit se stát nemůže. Nejvíce mi jen vadí, že to bez problémů šlo 2roky co mám C5 a najednou nic. Díky
Tak se s vámi musím podělit o mé dnešní bádání. Pojistky v pohodě, odpojil jsem konektor od pouštění a regulace vyhřívání a proměřil multimetrem, bylo tam 12,5V. Další jsem zkusil prohodit ty vypínače(regulátory) mezi spolujezdcem a řidičem. A zase nic. Spolujezdcova sedačka hřála a moje ne. Je divný, že by odešly najednou obě topné plochy. Myslel jsem, že to je třeba to čidlo, které ví, že na sedačce někdo sedí, jinak to ani při zapnutí nezačne topit. Tak jsem volal do Holetína a tam s tím nemají moc zkušenosti. Pak jsem na zkoušku zavolal do citroena do Budějovic a tam se mi koukal do rozpisů náhradních dílů a nepřišel na nic, že je to asi už součástí sedadla. A nový (prodávají odděleně) sedák bez opěradla,kde to čidlo(spínač) je stojí prý lidových vč. dph 33 tis.:-)) Prosím vás, kdo o tom něco víte, mohli byste mi poradit?
Nic horšího než že to nebude topit se stát nemůže. Nejvíce mi jen vadí, že to bez problémů šlo 2roky co mám C5 a najednou nic. Díky;-)
|
|
|
|
24.01.2011 21:24 -
|
2371014
|
|
|
jumep
|
|
|

|
bohuzial, je to len spirala a je sucastou sedacky a bezne takto odide ...
sanca je najst dobreho calunika co to otvori, vymenit to vyhrievanie a zlozit
bohuzial, je to len spirala a je sucastou sedacky a bezne takto odide ...
sanca je najst dobreho calunika co to otvori, vymenit to vyhrievanie a zlozit
|
|
|
|
24.01.2011 21:26 -
|
2371017
|
|
|
svejk
|
|

|

:-((((:-((((:-((((:-((((
|
|
|
|
24.01.2011 21:28 -
|
2371018
|
|
|
Mikra
|
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 669 |
|

|
Je to skoro nechutný, co teď napíšu, ale jestli nutně potřebuješ topit, tak se prodávají vyhřívané potahy.
Je to skoro nechutný, co teď napíšu, ale jestli nutně potřebuješ topit, tak se prodávají vyhřívané potahy.
|
|
|
|
24.01.2011 21:35 -
|
2371022
|
|
|
svejk
|
|

|
Ty potahy mám v garáži. Jen mi šlo o to, že to šlo a najednou nic. No smůla
Ty potahy mám v garáži.:-p Jen mi šlo o to, že to šlo a najednou nic. No smůla:-(
|
|
|
|
24.01.2011 21:36 -
|
2371023
|
|
|
jumep
|
|
|

|
bude to najskor nejaky vodic, ale v sedaku ...
bude to najskor nejaky vodic, ale v sedaku ...
|
|
|
|
24.01.2011 21:41 -
|
2371024
|
|
|
svejk
|
|

|
nemá někdo zkušenosti s rozebráním sedačky, demontáž apod.
nemá někdo zkušenosti s rozebráním sedačky, demontáž apod.
|
|
|
|
24.01.2011 21:44 -
|
2371025
|
|
|
jumep
|
|
|

|
sedacka drzi na 4 sroboch
odpojis konektory a ked ju das s auta pojde to samo
sedacka drzi na 4 sroboch
odpojis konektory a ked ju das s auta pojde to samo
|
|
|
|
24.01.2011 21:52 -
|
2371026
|
|
|
svejk
|
|

|
Jen tak teoreticky. četl jsem v návodej jak někdo opravoval pěnou prosezený sedák a pak je prohodil se spolujedcovým. šlo by prohodit přední sedáky?
Jen tak teoreticky. četl jsem v návodej jak někdo opravoval pěnou prosezený sedák a pak je prohodil se spolujedcovým. šlo by prohodit přední sedáky?;-)
|
|
|
|
24.01.2011 21:53 -
|
2371027
|
|
|
jumep
|
|
|

|
nie, lebo vodicov nema spinac zatazovy, iba spolujazdcov a este par drobnosti
najskor by som zhonal calunika co je ochotny a schopny to otvorit a potom zlozit
a zariadil sa podla toho co najdes pod tym
nie, lebo vodicov nema spinac zatazovy, iba spolujazdcov a este par drobnosti
najskor by som zhonal calunika co je ochotny a schopny to otvorit a potom zlozit
a zariadil sa podla toho co najdes pod tym
|
|
|
|
24.01.2011 22:14 -
|
2371028
|
|
|
Mahony
|
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 256 |
|

|
Vyhříváný sedadlo nemám v c5 a vůbec mi nechybí,mám to v autobusu a od tý doby co mi shořela nohavice to používám hodně opatrně asi si dovedete představit to divadlo když sem před plnym autobusem lidí vyběh z kabiny s holou doutnající prdelí Asi to sem nepatří at to Najk smaže,ale nemoh sem si pomoct Pro Švejka radši se v tom nehrab
Vyhříváný sedadlo nemám v c5 a vůbec mi nechybí,mám to v autobusu a od tý doby co mi shořela nohavice to používám hodně opatrně :-d asi si dovedete představit to divadlo když sem před plnym autobusem lidí vyběh z kabiny s holou doutnající prdelí :-d Asi to sem nepatří at to Najk smaže,ale nemoh sem si pomoct Pro Švejka radši se v tom nehrab :-))))
|
|
|
|
24.01.2011 22:18 -
|
2371029
|
|
|
jumep
|
|
|

|
@mahony: ono koza je nieco ine ako latkova sedacka, ale je pravda ze radsej webasto s dialkovim ako vyhrievane sedacky
@mahony: ono koza je nieco ine ako latkova sedacka, ale je pravda ze radsej webasto s dialkovim ako vyhrievane sedacky :)
|
|
|
|
24.01.2011 23:49 -
|
2371045
|
|
|
TomasT
|
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 776 |
|
|
Vezl jsem se tuhle vzadu v nové oktávce - taky s vyhřívanými koženými sedačkami (tvrdé, jak lavička v parku).
Pustil jsem topení sedačky na první polohu ze třech a po pár minutách jsem to musel vypnout, protože už to začalo hřát až nepříjemně moc.
Takže jsem pochopil, co v autě mít nemusím 
Ale koukal jsem na orig. škodováckou navigaci - Columbus - ta vypadala dost dobře... (ale to sem už nepatří)
Vezl jsem se tuhle vzadu v nové oktávce - taky s vyhřívanými koženými sedačkami (tvrdé, jak lavička v parku).
Pustil jsem topení sedačky na první polohu ze třech a po pár minutách jsem to musel vypnout, protože už to začalo hřát až nepříjemně moc.
Takže jsem pochopil, co v autě mít nemusím :-d
Ale koukal jsem na orig. škodováckou navigaci - Columbus - ta vypadala dost dobře... (ale to sem už nepatří)
|
|
|
|
25.01.2011 06:55 -
|
2371052
|
|
|
JirkaŘ
|
|

|
svejk: 3 roky zpět jsem opravoval svoji sedačku v Mondeu. (Já vím že to není C5 ) Ani jsem ji nemusel vytahovat ven. Prostě jsem jen odšrouboval plasty, odpojil konektory a pak postupně uvolňoval spony ze spodní části sedáku a odhrnul kůži. Vyhřívání byla prostě jen "dečka" položená na "molitanu" ze které vedl káblík. Myslím si že by se eventuelně dalo původní vyhřívání nahradit tou univerzální dečkou co se prodává. Jen na její kabel namontovat konektor do originál "zacvakismu". Dal bych ti tu i fotky z rozebírání... ale jak říkám, tohle bylo Mondeo.
svejk: 3 roky zpět jsem opravoval svoji sedačku v Mondeu. (Já vím že to není C5 :-)))) ) Ani jsem ji nemusel vytahovat ven. Prostě jsem jen odšrouboval plasty, odpojil konektory a pak postupně uvolňoval spony ze spodní části sedáku a odhrnul kůži. Vyhřívání byla prostě jen "dečka" položená na "molitanu" ze které vedl káblík. Myslím si že by se eventuelně dalo původní vyhřívání nahradit tou univerzální dečkou co se prodává. Jen na její kabel namontovat konektor do originál "zacvakismu". Dal bych ti tu i fotky z rozebírání... ale jak říkám, tohle bylo Mondeo.
|
|
|
|
25.01.2011 16:41 -
|
2371118
|
|
|
DOUFAK
|
|
Město: KARLOVY VARY, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 345 |
|
|
Směju se jako blázen,když čtu od TomasT - sedačka v Oktávce - tvrdé,jak lavička v parku... Přijde mi to směšné a ta sedadla jsou opravdu šílená.Kolega ji má a vlastně i Nový Superb a tvrdé jako prkno.
Směju se jako blázen,když čtu od TomasT - sedačka v Oktávce - tvrdé,jak lavička v parku... Přijde mi to směšné a ta sedadla jsou opravdu šílená.Kolega ji má a vlastně i Nový Superb a tvrdé jako prkno. :-d
|
|
|
| |
|
|